Prof. Dr.
Romatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Şehitkamil 1 adres
Gaziantep Üniversitesi ve özel hastanelerde görev yaptı. 2021'den itibaren SANKO Üniversitesi Romatoloji Bölümü'nde hasta kabul etmektedir.Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri bulunan bir bilim insanıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır.
- Behçet Hastalığı
- Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF)
- Vaskülit
- Sjögren Sendromu
- Romatoid Artrit
Romatoloji Randevusu
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
Ö
ö....ç
Yaklaşık 9 yıldır psöriatik artrit hastasıyım. Sağ ayak parmaklarımda şişlik vardı ve sabahları parmaklarımda tutulmalarım oluyordu, yürürken ayağımda ağrı olmaya ve yürümemde aksamalar yaşamaya başlamıştım. Hastalığımın başladığı zamanlarda vücudumda aktif sedef lezyonum yoktu. Bu süreç biraz zorlu geçti çünkü romatoloji bölümüyle tanışmam zaman aldı; ortopediye gittim en başta. Sıkıntılı geçen 6-7 ay sonrasında romatoloji bölümüyle tanıştım. İlk tedavi gördüğüm yerde doğru teşhis alamadım; yanlış teşhis yanlış tedaviyi getirdi ve bunlar benim 2 yılıma denkti. Sonrasında Bünyamin hocayla tanıştım ve ilk muayeneden çok rahatlamıştım çünkü bu süreç içerisinde beni dinlediğini hissettiğim bir doktor olmamıştı. Hasta hikayesini gerçek anlamda dinleyen bir doktor. Tanım kondu ilk muayenede ve tedavi sürecim başladı, her hastanın tedaviye verdiği süre farklıdır tedavi yöntemi farklıdır; kısa sürede tedavi sürecim düzene girdi -doktorumun desteğiyle-
ab...
2012 yılinda Ankilozan spondilit tanısı konmuştu serum kullanıyordum. 2023 aralık ayında vaskülit olmuştum gittiğim hastanelerde teşhis ve tedavi yetersiz oldu.iyileşeceğime daha kötüye gidiyordum.Doktorum Bünyamin Kısacık hocamı tavsiye etti.Hocamın uyfun tedavi süreci ile kısa sürede vaskülitten kurtuldum.Şuan ankilozan spondilit rahatsızlığımdan dolayı Hocamın tedavisine devam ediyorum.Düzenli kontrol,muayene ve ilaç tedavisi sayesinde eskiye nazaran çok daha iyiyim.Yaşam standartlarım değişti.Daha rahat hareket ediyorum.
Z
z.....
Yaklaşık 2,5 sene evvel koroner yoğun bakımdayken colsultasyon için geldiğinde tanıştım Bünyamin hocayla. Romotolojik bir hastalıktan dolayı perikardit geçiriyormuşum. Tahliller net bir şekilde teşhis koymaya yeterli olmasa da klinik bulgularla SLE olabileceğim teşhisini koymuştu hoca. Sorduğum her soruya sabırla detaylı bir şekilde cevap vermişti. Önerdiği bazı ilaçları kullanmak konusunda yan etkileri sebebiyle çekincelerim vardı ancak beni yaptığı detaylı açıklamalarla ikna etti. 2,5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini yaşamadım ve kas eklem tutukluluğuma ciddi faydası oldu. Uyguladığı tedavi sayesinde eskiye nazaran daha az ağrılarım yok denecek kadar az. Bünyamin hocaya muayene dışında da sorularım olduğunda mesajla soru sorabiliyorum ve kısa sürede bana mutlaka dönüş yapıyor. Hastayla iletişimi yüksek. Romatojik rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim, alanında son derece yetkin bir doktor.
Ö
öz...e
Takayasu Arteriti hastalığımın teşhis ve tedavi sürecinde büyük bir özveri, titizlik ve bilimsel hassasiyetle yanımda olmuştur.
Tedavi sürecimi yalnızca tıbbi yönden değil, aynı zamanda hastasına güven veren yaklaşımı, sabırlı açıklamaları, düzenli takibi ve dikkatli değerlendirmeleriyle de büyük bir özen içerisinde sürdürmektedir. Hastalığımın her aşamasında gösterdiği gayret, çaba ve profesyonel yaklaşım benim için son derece kıymetlidir.
Hocamız, alanındaki bilgi birikimi, tecrübesi, insan odaklı yaklaşımı ve hastalarına verdiği değer ile örnek bir hekimdir. Zorlu ve takip gerektiren bir hastalık olan Takayasu Arteriti tedavi sürecimde kendisinin titiz takibi sayesinde kendimi güvende hissetmekteyim.
Başta şahsım olmak üzere, sağlığına kavuşma yolunda desteğe ihtiyaç duyan tüm hastalar adına; göstermiş olduğu emek, sabır ve değerli hekimliği için kendisine minnettarım.
mu...k
Ankilozan spondilit hastalığım için gittiğim ve asla sonuca varamadığım onlarca doktordan sonra Bünyamin beyi bir tanıdığım aracılığıyla keşfettim ve inanılmaz! Yıllarca çözülemeyen hastalığımı tek randevumuzda çözüme kavuşturdu. şu an yeniden doğmuş gibiyim allah bünyamin bey ve ekip arkadaşlarından razı olsun.
n....a
5-6 yıldan fazla bünyamin hocada tedavi oluyorum kronik rahtasızlıklarımdan dolayı gayet te memnunum hocamızdan. İlgi ve alakasından dolayı gayet memnunum
me...
Bünyamin hocamla bu sene uanında çalışan asistan arkadaşım sayesinde tanıştım yaygın sırt ve vücut ağrılarım mevcuttu verdiği tedavi sonucunda tüm ağrılarım geçti takipli hastasıyım artık ve iyi ki bünyamin hocaya gelmişim şu an gayet iyiyim ve doktor bey türk milleti için nüyük bir şans
R
re...k
Hocamızın muayenesinin ardından başlatmış olduğu tedavi neticesinde gözle görülür değişiklikler oldu. Gözlerimde üveit rahatsızlığına bağlı ataklarım yok denecek kadar azaldı. Hocamızın kontrolleri ve uygulamış olduğu tedavi neticesinde eskiye göre kendimi daha iyi ve sağlıklı hissediyorum.
Z
z.....
Bünyamin hocamla 3 yıl önce tanıştık bütün ağrımı sızımı geçirdi uyguladığı tedaviler kişiye uygun en hafif
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatoloji Randevusu •
2021 yılından itibaren Bünyamin hocayla birlikte ilerliyorum. AS hastasıyım. Kafasında soru işareti olan herkesi kendisiyle tanışmasını ve ilerlemesini isterim. Hastaya olan yaklaşımı, ilgisi ve bilgi birikimi gerçekten üst düzeyde. Birlikte çalıştığı sekreterler ise sizlere her konuda çok yardımcı olup, destekliyor.
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatoloji Randevusu •
Bünyamin Kısacık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Kısacık, Romatoloji. Size Bünyamin Kısacık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Romatoloji Randevusu, Normal Randevu, Ana(Antinükleer Antikor), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), PRP, Tam Idrar Tahlili(Tit), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Ozon Tedavisi.
Bünyamin Kısacık adresi nerede?Bünyamin Kısacık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Kısacık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Kısacık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bünyamin Kısacık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bünyamin Kısacık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bünyamin Kısacık hangi dilleri konuşuyor?Bünyamin Kısacık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bünyamin Kısacık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Kısacık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Kısacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 118 hasta / danışan, Bünyamin Kısacık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bünyamin Kısacık hangi sigortaları kabul ediyor?Bünyamin Kısacık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Romatologlar
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar