Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma terapisi lisans bölümünden mezun olmuştur. Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi yüksek lisans programını programını tamamlayarak “Uzman Dil ve Konuşma Terapisti” unvanını almıştır. Eğitimi boyunca çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde, rehberlik ve araştırma merkezlerinde, VM Medical Park Florya Hastanesi'nde, ÜSESKOM Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Birimi'nde ve Üsküdar Üniversitesi NP Beyin Hastanesi'nde dil, konuşma, ses ve yutma bozuklukları alanında değerlendirme ve terapi süreçlerini gözlemiş ve çeşitli uygulamalar yapmıştır.

ALDIĞI EĞİTİMLER

• 2017,Kasım- ETEÇOM (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı) Kullanım Sertifikası
• 2017,Kasım- GOBDÖ-2-TV(Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2-Türkçe Versiyonu) Kullanım Sertifikası
• 2018,Ekim: 9.Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi: ‘Uygulamalı Ses Protezleri’ Kursu, Uzm. DKT Fatma Esen Aydınlı
• 2018,Ekim: 9.Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi: ‘Velofarengeal Disfonksiyonda Konuşma Bozuklukları Açısından Ayırt Edici Değerlendirme, Müdahale ve Terapi Yaklaşımları’ Kursu, Maviş Emel Kulak Kayıkçı
• 2019, Hziran: DIR Floortime 101 (Temel İşlevsel Duygusal Gelişim Kapasitelerinin Geliştirilmesi, Uzm. DKT Egemen Nakışçı
• 2016,Haziran: 3.Uluslararası Disleksi Kongresi
• 2016,Nisan: Dünya Ses Günü Sempozyumu, Üsküdar Üniversitesi, İstanbul
• 2017,Nisan: Dünya Ses Günü Sempozyumu, Üsküdar Üniversitesi, İstanbul
• 2018,Ekim: 9. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Derneği
• 2018,Nisan: Dünya Ses Günü Sempozyumu, Marmara Üniversitesi, İstanbul
• 2019,Mayıs: X. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi, DKTD

Karesi, Balıkesir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi +16 daha fazla

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Aprakside Konuşma Terapisi

Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

T

Floortime terapisi için başvurduk, doktorumuz önerdi. 7-8 seans gittik. Güzel sonuçlar aldık, oğluma çok iyi geldi. Kendisi artık ihtiyaç yok dedi, yanından güzel ayrıldık. Bize çok faydası oldu. Bize hep yakın davrandı, oğlum kendisini çok sevdi, memnun kaldık.

Çocuğum prematüre doğdu. Gelişim uzmanı dil konuşma terapisine gitmemizi önerdi. İsmini çok duydum, bu sebepten dolayı başvurdum. 6 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar almaya başladık. Meryem Hanım çok iyi ve sevecen bir uzman. Çocuklara karşı ilgili. Önce bize bir şeyleri öğretiyor, bizleri de seanslara alıyor. Güvenli bir ortamı var. Kendisinden gayet memnunuz.

Kızımın dil ve konuşma bozukluğu vardı. 13 harfi çıkartamıyordu, bu yüzden kendisine başladık. 1 yıldır gidiyoruz. Artık bütün harfleri çıkartmaya başladı. Kızım mutlu bir şekilde seanslara katıldı. Sıcakkanlı bir uzman. Memnunuz kendisinden, hiçbir sorun yaşamadık.

Oğlum birkaç harfi çıkartamıyordu, tavsiye üzerine gittik. İnanılmaz memnun kaldık. Sayesinde kısa sürede harfleri çıkartmayı öğrendi. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Randevularımızı mesaj atarak hatırlatıyor. İlgisi ve alakası iyi bir uzman, güzel sonuçlar alıyor. Sürecimiz devam ediyor, son harfimize geçtik.

R
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dkt. Meryem Savran • Dil ve Konuş...daha fazlama Terapisi Randevusu daha az

Meryem hanımla 3. seansımızı yaptık, sadece birkaç kelime olan ve sosyal anlamda fazlaca çekingen oğlumun hem kelime sayısı çok fazla arttı hem de sosyal anlamla büyük değişimler yaşadık.
Kendisi çocuklarla iletişimi yüksek ve işinde uzman bir terapist.
Seans bitiminde bizleri de detaylıca bilgilendirerek dikkat etmemiz gerekenleri anlatıyor.

Çok memnunuz. Kendisi çok ilgili birisi. Daha öncesinde 1 yıl kadar görüşme sağlamıştık ara vermiştik şu anda 5-6 seanstır gidiyoruz. Çocuğum şu anda daha rahat eskisi gibi değil. Kekemeliğinden kaçmıyor. Okulda da çok faydası oldu.

Meryem Hanım'la görüşme sağladığımızda oğlum hiç konuşmuyordu sadece tekli kelimeler söylüyordu. 3 seans görüşme sağladık. Şu anda 2'li, 3'lü, 4'lü ve 5'li cümleler kuruyor ve derdini her şekilde anlatabiliyor. Sürecimiz tamamlandı. Kendisi bizimle sürekli iletişim halinde oldu. Akşamları video istedi, gönderdik. Aradı, görüşme yaptı.

Meryem Hanım'la uzun zamandır çalışıyoruz. Kendisi çok anlayışlı ve sabırlı bir öğretmen. Oğlum için kendisinden çok fayda gördüm. Daha uysal, daha sakin ve kendisini daha iyi ifade edebiliyordu. Harflerimiz daha güzel anlaşılır çıkıyor ve daha güzel cümle kurur hale gelmiştik.

Ben çok memnunum. Kendisi çok güler yüzlü, çok yardımcı oldu. 6 yaşındaki oğlum 10 tane ses kullanamıyordu okula başlamadan önce görüşme sağlamıştım. Şu anda seanslarımız tamamlandı. Oğlumun konuşması çok daha güzelleşti ve kendisini daha net anlatabiliyor. Kendisini iyi ki tanımışım.

Meryem Hanım gerçekten güler yüzlü, çok destek olan, sürekli çocukların dilinden anlayan biri. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kızım için kendisi ile görüşme sağladık. Yaklaşık 3-4 aydır danışmanlık hizmeti alıyoruz ve devam ediyoruz. Kelimeleri, bazı harfleri söyleyemiyordu. Haftada 1 seans olarak görüşme sağladık. En zorlandığımız harf k harfiydi 3 haftada hallettik direkt söylemeye başladı.