g....k
Bir yakınım vesilesiyle lazer tedavi olmaya karar verdim. Abdulhakim Beyi önerdi. Çok memnun kaldım. Tedavi sürecinin başından sonuna kadar samimi bir şekilde ilgilendi. Tecrübesiyle birlikte lazer tedaviden sonra gözlerim net bir şekilde görüyor.
at...n
Gözlerimin ikisinde 4,25 miyop vardı ve doktor beyde Smile lazer ameliyatı oldum. Şu anda iki gözümde %120 görüyor. Kendisi mükemmel bir doktor ve işinin uzmanı. Ayrıca hastalarına karşı çok saygılı. Zaten ilk görüşmede insana güven veriyor. Başarılarının devamını diler saygılarımı iletirim.
Annemin 2 gözünde katarakt vardı aynı anda yapılması bizim için şahaneydi aynı stresi yaşamamak adına sorunsuz ve başarılı bir ameliyat geçirdi ve 45 senedir kullandığı gözlüklerinden ve astimatından da kurtulmuş oldu dr umuza çok teşekkür ederiz
Hasta
Annemin akıllı lens & katarakt ameliyatını yaptı kendisi aşırı derecede memnun. Açıklaması, davranışı süreci yönetmesi kendine güvendirdi ve tedirginliklerimizi yok etti. Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz.
t.....
20 yıldır kullandığım gözlüklerden kurtaran Doktorum Abdulhakim Tekçe’ye çok teşekkür ederim. Güler yüzlü, donanımı ve tecrübesiyle
hastasını detaylı bilgilendirme yaparak tam anlamıyla güven veren bir doktordur kendisi. Hoşgörülü sabırlı her soruma cevap vererek aklımdaki tüm endişeleri gidermiştir, gözlüklerden kurtulmak İçin İzmir’de bir numaralı doktordur, hayatı böyle güzel görmemi sağladığı İçin çok teşekkür ederim.
Abdulhakim Tekçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulhakim Tekçe, Göz Hastalıkları.
Abdulhakim Tekçe adresi nerede?Abdulhakim Tekçe adresini belirtmedi. Abdulhakim Tekçe yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Abdulhakim Tekçe adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulhakim Tekçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulhakim Tekçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulhakim Tekçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulhakim Tekçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulhakim Tekçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulhakim Tekçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abdulhakim Tekçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.