si...n
Şiddetli Karın ağrısıyla Tekden Hastanesi acil bölümüne başvurdum Allah razı olsun böyle hekimlere ülkemizin çok ihtiyacı var tam bir Babacan öyle bir güzel ilgilendi öyle bir güzel dinledi ki ve vermiş olduğu tedavi mükemmeldi Allah bin kere razı olsun
Güzel insan Güzel doktor Güzel kalpli doktor
Allah razı olsun verdiği tedavi sonrası hemen düzeldim ağrılarım öksürüğüm geçti başarılar diliyorum Allah sağlıklı uzun ömürler versin
es...
Gribal enfeksiyon sebebiyle kasıtlı olmadan gitmiştim şansıma çok iyi beni dinleyen ilgili ve çok bilgili bir doktorla karşılaştım verdiği serum sayesinde gözümü acabildim, normalde gribi çok ağır atlatan ortalama 5 gün hastanede yatan bir insanım ama doktor beyin verdiği serum sayesinde iyi oldum Allah böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin.. Sağlıkla kalın hocam..
Abdulvahap Özay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulvahap Özay, Pratisyen.
Abdulvahap Özay adresi nerede?Abdulvahap Özay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulvahap Özay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulvahap Özay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulvahap Özay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulvahap Özay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulvahap Özay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulvahap Özay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdulvahap Özay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.