Aile Hekimliği, Kumlu, Hatay
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi Ek Binası
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaYıldız Mahallesi Balıkesir Yolu, Balıkesir • Harita
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi Ek Binası
İzmir Aliağa Devlet Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaYeni Mah. Rumeli Cad.No:7, İzmir • Harita
İzmir Aliağa Devlet Hastanesi
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Akupunktur Daha fazlaSağlık Mahallesi, Kayseri • Harita
Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi
Barbaros Mah. Hakimiyet Cad., Kayseri • Harita
Kocasinan İsmet Yılmaz Akansu Aile Sağlığı Merkezi
Gaziler M. Bahardere Cad. No:10, Kocaeli • Harita
Gebze Merkez 2 Nolu Sağlık Ocağı
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaZübeyde Hanım Cad. Merkez, Kırşehir • Harita
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
216 Sokak No:8/1 B. Sitesi Yeşilyurt Nuriye Muystafa Uktay Asm, İzmir • Harita
İzmir Karabağlar 14 Nolu Basın Sitesi Nuriye Mustafa Uktay Aile Sağlığı Merkezi
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi Etlik Polikliniği
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaHalil Sezai Erkut Cad. Etlik, Ankara • Harita
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi Etlik Polikliniği
İnönü Cad. 499 Sok. No:33 Eşrefpaşa D 1, İzmir • Harita
İzmir Konak 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi
Özel Yedigün Tıp Merkezi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaKazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Cad. No:130/A-B-C-D, İzmir • Harita
Özel Yedigün Tıp Merkezi
İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaBahariye Cad.No:91, İstanbul • Harita
İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaOğuzhan Cad.No:14 Kartal Lütfi Kırdar Eah., Maltepe • Harita
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Derya Sokak No:13 Sahray-I Cedid, İstanbul • Harita
Kadıköy Sahrayıcedid Sağlık Ocağı
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Nefroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaOsmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaSüleymaniye Cad.No:19, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği