Ankara’da geçirdiğim 12 senenin ardından 2015 yılında Milim Dental Hospital’i kurdum.
Uzmanlık dalımda yoğunlaştığım işlemler; gömülü dişler ,çene kistleri, rehberli implant aynı gün implantoloji ve eklem – diş sıkma rahatsızlıklarıdır.
Dental turizm alanında yoğun çalışmalar yapmaktayım
Davranışsal ekonomi, puro çeşitleri ve Mevlana Celâlettin Rumi’de meslek dışı ilgi alanlarımdandır. Mütevazı bir yaşlı kitap koleksiyoneri ve nefesli çalgı amatörüyüm.
Ortodonti Uzmanı Dr. Begüm Ulaşan’la 2015 yılında evlendim.
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Uzm. Dt. Ali Direnç Ulaşan
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Çene Implantasyonu
Bursa, Bursa
A Direnç Ulaşan
y.....
Direnç hocamla ilgili referanslara dayanarak buraya güvenerek geldim. Diş çekimiyle ilgili kötü bir geçmişim oldugu için çok korkuyordum. Gerek açıklamaları gerek profesyonelliği ile çok kısa bir sürede agrısız acısız 20 yaş dişim çekildi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
r....a
20 yaş diş çekimini rahatlıkla geçirmemi sağlayan doktor Direnç beye teşekkürler herkese gönülden tavsiye ediyorum
i̇...y
Doktor Direnç beyi doktor takviminden keşfettim yirmilik disim çekildi hiç ağrım olmadi her şey için çok teşekkür ederim
se...a
Daha önce diş çekimi yaptırmıştım. Aşırı ağrılıydı ve gözümü korkutmuştu ama burda dişimi çektirirken hiç bir agrilı hissetmedim korkularımı yenmemde yardimcı oldular Direnç hocaya çok teşekkür ederim.
me...p
Diş sıkma sorunum için başvurmustum ve sonuctan oldukca memnunum Dr. Direnç Hocama tesekkur ederim
di...r
Diş teli düşüncesiyle gidip sayesinde en güzel dişlere sahip olarak cıkmam ali direnç hocam sayesinde ilgili anlayışlı sizi anlayarak güzel bi tedavi seceneği sunması ve memnun olarak ayrılmama sebep oldu kesinlikle tavsiyemdir..
i̇...l
Arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. Sinüs ameliyatı oldum. Hiç ağrım olmadı. Doktor Direnç beye çok teşekkür ederim.
ae...a
Direnç bey 10 gün önce bir implant işlemi gerçekleştirdi. Bütün işlem sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. İşlemden sonra ağrım veya sızım olmadı çok normal şekilde günlük hayatıma devam edebildim. Direnç beyde diğer uzmanlarda bilgili ve işinin ehliydi. Korktuğum bir işlem çocuk oyuncağı gibi geçti. Gönül rahatlığıyla direnç beye güvenebilirsiniz.
kı...
Sosyal medya araciligla buldum milim dentali 20 ilk dış cekimim oldu ağrısız ve hızlı bir çekim oldu teşekkür ederim doktor direnç beye çok teşekkür ederim
g.....
Öncelikle işlemlerim tam anlamıyla bitmiş değil devam eden bir süreçteyiz. Şu ana kadar giden süreçten oldukça memnunuz. Klinikte çalışan personellerin hepsi güleryüzlüler ve hoş bir şekilde karşılıyorlar. Bunları değerlendirdiğiniz zaman insanı mutlu eden şeyler. İnsanlar diş hekimlerine korkarak gidiyor ama kliniğe ilk değil ama 2. gidişinize korkuları yenerek gidiyorsunuz. Gerek çalışanlar, hocanın ilgi ve alakasından memnunum. Zor bir hastayım. Tüm dişlerin sökümü ve çene kemiklerime 4 tane zigoma implant takıldı o yüzden süreç biraz uzun sürdü. Son aşamalara gelindi şu ana kadar geçen süreçten son derece memnun ve mutluyum.
Ali Direnç Ulaşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Direnç Ulaşan, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Ali Direnç Ulaşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Çene Implantasyonu, Dental Anestezi, Dikiş, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Diş X-Ray, Kemik Grefti, Küçük Cerrahiler.
Ali Direnç Ulaşan adresi nerede?Ali Direnç Ulaşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:177 Bursa
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Direnç Ulaşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Direnç Ulaşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Direnç Ulaşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Direnç Ulaşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Direnç Ulaşan hangi dilleri konuşuyor?Ali Direnç Ulaşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Direnç Ulaşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Direnç Ulaşan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Direnç Ulaşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Ali Direnç Ulaşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları