i̇...u
Güler yüzlü ekibi ile ilgi ve alakasından çok memnun kaldığım Dr Alper Özele lasik ameliyatı oldum. Süreci hiçbir sıkıntı yaşamadan atlattık. Hocama ve ekibine teşekkür ediyorum.
mi...
Deneyimli, güvenilir, profesyonel ve alanında cok iyi olduğunu düşünüyorum. Lazer ameliyatim ve kontrol sureci tam sorunsuz gecti, kendisine cok teşekkür ediyorum.
p.....
İnternetten Eniyihekim sitesinde okuduğım yorumlarından etkilenerek tercih ettim hocamı. Güniçinde bilgisayar ve ofis ortamında çalıştığım için gözlerimde yanma ve batma oluyordu. beni dinledi güzelce gittiğimde kontrol etti ve bilgi verdi. Damla ve gözlerimde başka bir sorun olmadığı için dinlendirici gözlük verdi. Çalıştığım ofiste herkese tavsiye ettim.
Alper Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Özel, Göz Hastalıkları.
Alper Özel adresi nerede?Alper Özel adresini belirtmedi. Alper Özel yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Alper Özel adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Özel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Alper Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.