oğ...n
DEĞERLİ AYŞEHAN AKINCI HOCAM, 13 YAŞINDAKİ KIZIMA TURNER SENDROMU TEŞHİSİYLE TEDAVİYE BAŞLADI, BÜYÜME HORMON İLACINA BAŞLADI VE BAŞLARKEN BANA (HASTANIN BABASIYIM)VERİLECEK İLACI DÜZENLİ KULLANMANIN TÜM SORUMLULUĞUNU KABUL ETTİĞİME DAİR YAZILI KAĞIT İMZALATTI.FAKAT KONTROLE GELDİĞİMDE İLACIN BİTİŞ TARİHİ 22/02/2013 OLDUĞU VE BİZ BİR GÜN ÖNCE GELDİĞİMİZ İÇİN İLACI YAZMADI VE ARAYA HAFTA TATİLİ GİRDİĞİ İÇİN 25/02/2013 PAZARTESİ GÜNÜ YAZACAĞINI SÖYLEDİ, HALBUKİ SGK SİSTEMİ İLAÇ BİTİMİNE 1 HAFTA KALA İLACIN YENİDEN YAZILACAĞINI KABUL EDİYOR VE İLAÇ SİSTEMDE YİNE İLACIN BİTİŞ TARİHİ OLAN 23/02/2013 DE HASTAYA UYGULANIYOR,YANİ HERHANGİ BİR SORUN YAŞANMADAN İLERLİYOR,SAYIN HOCAM GELDİĞİMİZDE İLACIMIZI YAZMIŞ OLSAYDI HASTAMIZ 2-3 GÜN İLACI EKSİK ALMAMIŞ OLACAKTI, VE BİZLERDE BAŞKA ŞEHİRDEN YÜZLERCE KİLOMETRE YOLLAR KAT EDEREK DEFALARCA GELİP GİTMEYECEKTİK...İYİ ÇALIŞMALAR...
Ayşehan Akıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşehan Akıncı, Çocuk Endokrinolojisi.
Ayşehan Akıncı adresi nerede?Ayşehan Akıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Battalgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşehan Akıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşehan Akıncı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşehan Akıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşehan Akıncı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşehan Akıncı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşehan Akıncı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşehan Akıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 2.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.