Mezuniyetimden sonra özel bir spor merkezi ve psikoloji merkezinde klinik diyetisyeni olarak üç sene çalışıp çok güzel deneyimler kazandım. Şu anda Almanya'da doktora projesinde çalışmakta olup eğitimimi sürdürmekteyim. Online olarak beslenme ve diyet danışmanlığı vermeye devam ediyorum.
Yüksek lisans eğitimim ve meslek hayatım boyunca Sporcu Beslenmesi, Obezite, Diyabet, Çocuk-Adölasan Beslenmesi başta olmak üzere birçok eğitim ve kurslara katıldım ve bilgilerimi güncel tutmak adına eğitimlerime devam ediyorum. Yüksek lisans uzmanlık alanımı Tip 2 Diyabet ve beslenme tedavisi alanında sürdürüyorum. Bu gününe kadar birçok bilimsel araştırma projesinde yer aldım ve halen aktif olarak araştırmacı diyetisyen olarak çalışıyorum. ''Gıda Bilgi'' platformunun sağlık içerik yazarlığını yapıyorum.
Meslek hayatım boyunca hem yüz yüze hem de online beslenme ve diyet danışmanlığı verdiğim ve çalışma fırsatı bulduğum alanlar:
Ağırlık kontrolü (Kilo alma/verme)
- Hastalıklarda beslenme tedavisi (diyabet/ çölyak/ kardiyovaskuler hastalıklar/karaciğer hastalıkları vs.)
- Gebelik döneminde beslenme
- Emziklilik döneminde beslenme
- Çocuk beslenmesi ve çocuklarda ağırlık kontrolü
- Ergenlik döneminde beslenme ve ergenlerde ağırlık kontrolü
- Vegan / Vejetaryen beslenme
- Spor beslenmesi
Siz de kendi sürecinizi başlatmak ve benimle ilerlemek isterseniz, buradayım.
as...r
Buse Hanımla 2 ay boyunca çok güzel bir süreci yönettik.Yeterli beslenme,besinleri dengeleme,duygusal açlık,spor,motivasyon daha bir çok konuda bana çok fazla yardımcı oldu ve önceki diyet serüvenlerimde yaptığım hataların doğrularını öğrendim sayesinde.Online danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım iyi ki bu süreçte Buse Hanımla çalışmışım ve iyi ki bir yerden başlamışım.Uzun yıllardır görmediğim kilolara inebildim sayesinde,devamının da geleceğine inanıyorum çünkü biz kısa süreli diyet yapalım sonrasında istediğimizi yeriz düşüncesiyle değil sağlıklı alışkanlıkları hayatıma ömür boyu entrgre etmek üzerine çalıştık bu süreçte.
Artık aynaya baktığımda emeklerimin karşılığını aldığımı görüyor ve tatmin oluyorum;daha mutlu daha özgüvenli bir ben görüyorum kısaca
Bu süreçte bana doğru adımları gösteren Buse Hanımın ilgisi,alakası,bilgisi,her konuda yardımcı oluşu,her sorumu cevaplayışı,bana yiyecekleri yasaklamadan dengelemeyi öğretmesi çok tatmin ediciydi çok güzeldi
Buse hoca ile tam 1 ay önce başladığımız bu serüvende hem kendisi hem kendim bu kadar hızlı kilo kaybı yaşayacağımı düşünmemiştik ilk bu 1 ay içinde toplam 8 kilo bir düşüş yaşadık verdiğimiz bu heyecanla hedefimize hızlı bir şekilde ilerlerken göstermiş olduğu ilgi alaka ve sürekli iletişim için kendilerine sonsuz minnetlerimi sunuyorum ve vermiş olduğu enfes Shake Tarifleri ve ödem attırıcı tarifleri sizlerinde denemesini tavsiye eder sizlerde sağlıklı bir beslenme için buse ertürk ile tanışmanızı tavsiye ederim.
em...e
Buse Hanım, çok endişeli olduğum bir sürece başlarken bilgisi ve tecrübesiyle beni çok pozitif etkiledi ve rahatlattı. Hiç yapamayacağımı düşündüğüm şeyler kendisiyle tanışmam ve çalışmam sayesinde gözümde çok kolaylaştı. Bir danışan daha ne ister ki?
Buse Hanım ın ofisine girdiğim andan itibaren güvende ve sıcak bir ortamda hissettim kendimi. İlk diyetisyen deneyimimdi ve açıkçası tereddütlerim vardı. Kilo vermek konusunda sorunlar yaşıyordum. Ama Buse Hanım bu tereddütlerim yıktı ve sanki yeni bir hayata geçiş sağladım. İki ayda sağlıklı beslenerek ve yağdan kaybederek 17 kilo vermemi sağladı. Guleryuzu, nezaketi, konfor alanının iyi olması diyet sürecimde sürekliliğimi korudu. Asla başarabileceğimie inanmıyordum ama bunun mümkün olduğunu gösterdi. iş hayatında başarılar diliyorum.
da...l
Buse Hanım ile 2 aydır diyet sürecimi devam ettiriyoruz. Başladığımızdan beri hep çok detaylı listeler hazırladı bana uygun, özel olarak. İş ve normal yaşantıma uygun listeleri çok kolay uygulayabildim. En önemlisi ise plato dönemimde beni hep motive etti ve direnç kilomu kırdım sayesinde :) Çok özverili bir diyetisyen, danışanını iyi tanıyor ve onun yaşantısına uygun bir diyet listesi hazırlıyor her seansta. Lisansı ve yüksek lisansını zaten çok iyi bir üniversitede yaptığı için bunu mesleğine çok güzel entegre ediyor. İyi ki Buse Hanım ile çalışıyorum, çok şanslıyım :)
me...
Buse hanıma 14 yaşındaki oğlum için ulaştım.Kendisinin enerjisi ve iletişimi çok iyi.Buse hanıma kan tahlillerimiz ile beraber gittik kendisi değerlendir ve uygun programı yazdı, takipleri çok özenliydi. Oğlum aç kalarak bilinçsizce zayıflamaya çalışıyordu, Buse hanımla tanıştıktan sonra yeme davranışları iyileşti. 2 ayda 12 kilo verdi ve beslenme ile ilgili ön yargıları azaldı. Beslenme sürecindeki disiplini okul yaşamına ve gelişimine de olumlu yönde yansıdı. Buse hanımı gönül rahatlığı ile öneriyorum işinin hakkını veren bir diyetisyen.
s...
Buse hocamla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanışma fırsatım oldu, kendisi memnun kaldığı için bana önerdi. Tip2 diyabet hastasıyım, beslenme rutinlerimin oluşturulmasında ve kilo vermemde çok yardımcı oldu. Sayesinde kan değerlerim düzeldi, açlık-tokluk dengelerim iyileşti. Güzel alışkanlıklarım oluştu. Yılmadan usanmadan benimle konuştu, tane tane anlattı ilgilendi. Kendisi ile geçen sürecimizden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim hocamı.
em...l
Buse hanımı arkadaş tavsiyesi sonucu keşfettim. Daha önce danışmanlık almış ve olumlu sonuç almış arkadaşımın tavsiyesiyle şehir dışında yaşadığım için online danışmanlık aldım. Öncesinde pek çok diyet listesi deneyip kilo vermek istesem de sonuca hiç ulaşamamıştım. Buse hanımla sürecim çok güzel ilerledi sağlıklı bir şekilde kilo verdiğime inanıyorum. yüksek ve güzel enerjili birisi, alanında oldukça donanımlı günceli takip eden ve danışanlarına pozitif enerjisini geçiren bir diyetisyen. Aklınızda soru işareti bırakmayacağından emin olabilir güvenle danışabilirsiniz.
Buse Hanım ile yaklaşık 1.5 aydır çalışıyoruz ve bu süreçte 9 kilo verip kas kütlemi arttırdım. Buse Hanım çok bilgili, ilgili, motive edici ve dakik biri. Kendimi çok daha sağlıklı ve güzel hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim :)
b....a
Dyt. Buse Ertürk ten 3 ay önce diyet konusunda danışmanlık almaya başladım. Başladığımızdan beri 3 ayda 12 kilo verdim. Buse Hanım kişiye özel, uygulaması kolay diyet listeleri veriyor. En önemliside sağlıklı zayıflamayı sağlıyor, çok samimi ve güler yüzlü, bilgili ve güvenilir bi diyetisyen. Güzel diyetisyenimi ben çok seviyorum sayesinde şuan çok mutluyum, kendime özgüvenim geldi :)
Buse Ertürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Ertürk, Diyetisyen. Size Buse Ertürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Buse Ertürk adresi nerede?Buse Ertürk adresini belirtmedi. Buse Ertürk yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Buse Ertürk adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Ertürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buse Ertürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buse Ertürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Ertürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Buse Ertürk hangi dilleri konuşuyor?Buse Ertürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Ertürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Ertürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buse Ertürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buse Ertürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Buse Ertürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Ertürk hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Ertürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.