Dyt. Buse Şeker , lisans eğitimini bahçeşehir üniversitesinde tamamlayıp, bir devlet hastanesi iki özel klinik ve 1 eğitim merkezinde stajlarını tamamlamış olup şuanda Yüz yüze ve Online hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Buse Hanım genç ve idealist bir danışman inanılmaz derecede motivesi var ben defalarca diyetisyen denedi artık gitmeyecektim ama kendisini görünce fikrimi değiştir güzel kilo verimi sağladık whatssap üzerinde sürekli takipteydi eli üzerimdeydi beni çok etkiledi. İşini gerçekten severek yapan biri. Ben 10 kilodan fazla kilo verdim 2 ay gibi bir sürede. Yağ kas ölçümlerimi yapıp ona göre hareket ediyordu herkese tavsiye ediyorum Buse Hanım'ı.

Kilo vermek için profesyonel bir destek almak adına tavsiye üzerine gittim. Eşim gidiyordu kendisine. 3,5 haftadır devam ediyorum. 11 kilo verdim. Diyet listelerim rahat uygulanabilir. Buse Hanım çok samimi ve ilgili bir uzman. Danışanı motive eden bir tarzı var. Gün içinde de ulaşılabilir olması çok güzel. Takibinden de çok memnunum.

Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine gittim. Eşimle birlikte gitmeye başladık. Ortalama 5 haftadır devam ediyoruz. Ben 6 kilo verdim. Eşim 8-9 kilo verdi. Diyet listelerimiz çok sıkı değil. Bu yüzden de daha rahat sürdürebiliyoruz. Buse Hanım çok güleryüzlü. Danışana çok anlayışlı yaklaşıyor. En önemlisi gün içinde bunu yiyebilir miyiz tarzında mesaj attığımızda hemen geri dönüş alıyoruz. Yardımcı oluyor. Çok memnunuz. Benim tavsiyemle bir arkadaşım da başladı. Önerdiğim bir uzman.

T

Aşırı ödem ve şişkinliğim vardı. Tavsiye üzerine Buse Hanım'a gittim. 3 haftadır devam ediyorum. 2 kilo verdim. Ödemlerim ve şişkinliklerim indi. Çok güleryüzlü ve sıcakkanlı bir uzman. Danışanı yormuyor. Güzel tarifler ve tavsiyeler veriyor. Diyet listelerimi günlük besinler üzerinden üzerinden oluşturuyor. Gün içinde sürekli iletişim halinde olabiliyoruz. Çok memnunum ve çevremde de tavsiye ediyorum.

Konum: ŞEKER ECZANESİ Diyetisyen Randevusu

Gerek iletişim gerek süreci yönetme konusunda çok başarılıydı yiyecekleri düşmanımız gibi görmememi sağladı. Kısa sürede kendimi aç hissetmeyerek kilo verdim herkese öneririm

Konum: ŞEKER ECZANESİ Diyetisyen Randevusu

Daha sağlıklı bir hayat ve fit bir görünüm için buse hanıma başvurdum.iki ay oldu ve iki ayda çok güzel sonuçlar elde ettik. Güler Yüzlü ve profesyonel hizmet bir arada

Konum: ŞEKER ECZANESİ Diyetisyen Randevusu

Buse hanım benim için en başta terapist gibi çok iyi bir yaklaşım sunuyor.Diyetim için sağlıklı beslenme konusunda ilerliyoruz.Çünkü benim isteğim devamlılık ve bu konuda da çok iyi ilerliyoruz.Çok teşekkür ediyorum.