Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Özel Koru Ankara Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Özel Öztan Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaKemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır • Harita
Memorial Dicle Hastanesi
İskenderpaşa Mah. Horhor Cad. No: 4, Fatih • Harita
Medical Park Fatih Hastanesi
Özel Medicine Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBarbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Fenerbahçe Mahallesi Op. Dr. Cemil Topuzlu Caddesi No: 20 D:6 Yeşil Kır Apartmanı, İstanbul • Harita
Ramazan Kodakoğlu Muayenehanesi
Ayrancılar Mah, Kocatepe Cd. No.1, İzmir • Harita
Özel Medifema Hastanesi
Özel Çevre Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaCemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19, Tepebaşı • Harita
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155, İlkadım • Harita
Liv Hospital Samsun
Uzm. Dr. Hasret Ayyıldız Civan
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme
Beşyol, Florya, Akasya Sk. No:4 D:1, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, İstanbul • Harita
İ.A.Ü. VM Medical Park Florya Hastanesi
Tacettin Veli, Lalezade Cd. Kartal İş Merkezi No:45/6, Kayseri • Harita