İlgi Alanları;
Emzirme danışmanlığı
Çocukluk çağı ateşli hastalıkları
Çocukluk çağı enfeksiyon hastalıkları
İshalli hastalıklar
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Bahçelievler Merkez, Bahçelievler Mahallesi Deli Hüseyin Paşa Caddesi, Şevket Dağ Sk No:2, 34180 Bahçelievler/İstanbul
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Enjeksiyon Im
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
şe...a
İl değişikliği sebebiyle Damla Hocam’a ilk kez 7.5 aylıkken geldik kendisi çok detaylı muayene ve bilgilendirmeler yaptı. İçimiz çok rahat bir şekilde odasından çıktık..10. Ay kontrolünde oğlumuz biraz hastaydı hem kontrol hemde hastalığıyla ilgili kendisine yeniden geldik aynı enerji ile karşıladı bizi..bütün bilgilendirmeleri tek tek bütün detaylarıyla yaptı kafamızda soru işareti bırakmadan odasından çıktık. İyi ki Damla Hocam’a gelmişiz..
m....t
Hocamıza boğaz ağrısı ve ateş dolayısıyla başvurduk. Daha önce de benzer rahatsızlık sebebiyle randevu almıştık. Her ikisinde de hasta hikayesini dinledikten sonra detaylıca muayene etti; boğazına, kulağına bakıp ve akciğerini dinlediği gibi persentil hesaplaması da yaptı ve akabinde hastalık teşhisinde bulunup, antibiyotiğe öncelik vermeyecek şekilde tedaviye başladı. Tedavilerden olumlu dönüşler aldık.
Çocuk ile kurduğu iletişim bakımından da kendisinden memnun kaldık. Zira kimi zaman muayene için ağzını dahi açmayan çocuğumuz Damla Hanım ne derse yapmakta.
s....k
Çocuğum idrar yolu enfeksiyonu olmuştu. Çok endişelendik. Doktor hanıma başvurduğumuzda bizi çok sakinleştirdi. Tedavi sürecinde bizi tekrar tekrar kontrole çağırarak takibimizi yaptı. Herşey için çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.
g.....
Merhabalar, çocuğumun ateşi olduğu için doktor hanıma başvurduk. İlk defa gitmemize rağmen sanki daha önce tanıyormuşuz gibi hissettik. Çocuğum asla korkmadı, ağlamadı. Hastalığı ve tedavi süreci ile ilgili çok detaylı bilgiler verdi. Herşey için çok teşekkür ederim.
Doktor damla hanıma ve asistanını ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
n....e
Çocuğumu öksürük şikayetiyle damla hanıma getirdim normal şartlarda çocuğum doktorlardan korkuyordu ama damla hanımın da ilk defe ağlamadı tam aksine muayene bittikten sonra içerinden zor çıktı diyebilirim. Muayenesi çok detaylı soruduğumuz tüm soruları asla sıkılmadan detaylı bir şekilde anlatı. Verdiği tedavilerde çocuğum onun sayesinde iyileşti .Herkese şiddetle tavsiye ediyorum iyi ki varsınız iyi ki sizin gibi bir çocuk doktoruna rastladık
Çocuk sağlığı konusunda alanında uzman olan hocamızla tanıştığımız için çok mutluyuz. Çocuklara karşı İlgili ve özenli davranıyor. Yaptığı işin hakkını veren , saygıdeğer bir sağlıkçı. Herkese tavsiye ediyoruz. Kızımızın çok yüksek ateşi vardı bu sebeple götürdük. Kendi çocuğu gibi davrandı teşekkür ederiz Damla hocamız.
şe...
10 Mart tarihinde oğlumun aşısı ve gelişim takibi amacıyla Damla hanıma gittik. Oğlum 22 aylık ve dört beş doktor değiştirmiştik ilk defa bir doktoru görünce oğlum aglamadi ve sizi guleryuzle dinleyen tüm sorularınıza sıkılmadan cevap veren sabırlı çocuk dilinden anlayan bir doktorla tanıştık doktorumuzu çok sevdik keşke daha önce tanissaydik böyle doktorlar iyi ki var
Çanakkale den İstanbula ziyaretimiz sırasında kızım hafif ateşledi ve kulak ağrısı çekiyordu. İkamet ettiğimiz yerden ve kizimin doktorundan uzaktaydik. Güvenebileceğiniz bir doktor arayışına girdik. İnternette Damla Hanım hakkında yapılan yorumlar üzerine kendisine başvurduk. Bize oldukça samimi ve içten davrandı. Kızım içine kapanık bir kız olmasına ramen Damla Hanımla iletişim kurdu. Muayene sırasında hiçbir zorluk çıkarmadı. Bize yaptığı detaylı açıklamalar ve olumlu sonuçlanan tedavisi ile gönlümüzün doktoru olarak yerini aldı. Kızım arada hala Damla doktora gidelim hasta oldum diyor. Kesinlikle pozitif ve çocuklarla iletişimi kuvvetli bir doktor. Kendisine Çanakkale den içtenlikle selamlarımızı sevgilerimizi sunarız.
a....a
Damla hanımla yeni tanıştık.Çok ilgili,güler yüzlü,yoğunluğu hastasına yansıtmayan güzel kalpli bir doktor.Odadan çıktığınızda aklınızda soru işareti kalmıyor çünkü bilgilendirmesi çok net doktorumuzun.Biz çok sevdik kızımla Damla doktorumuzu.İyi ki yollarımız kesişti.Artık kıştan korkmayacağım iletişimi kolay sevgi dolu güzel doktorumuz var .Teşekkür ederim Damla hanım
si...
Damla hanıma yeni doğan oğlumu ilk muayenesine götürdüm ilk çocucuğumuz oldugu icin kendisi bize ayrintilari ile herseyi anlattti saolsun fazlasiyla ilgili ve bizi rahatlatan açıklamalarda bulundu sarilik testi icin kan tahlili istedi saolsun kendisi arayip bilgi verdi bundan sonra supesiz tum takiplerini kendisinde yaptiricam bende gitmeden once burdaki yorumlari okumustum ve oyle gitmeye karar verdim iyiki tanistik kendisiyle
Damla Ağaçkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Ağaçkıran, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Damla Ağaçkıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Damla Ağaçkıran adresi nerede?Damla Ağaçkıran adresini belirtmedi. Damla Ağaçkıran yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Damla Ağaçkıran adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Ağaçkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Ağaçkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Damla Ağaçkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Ağaçkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Ağaçkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Ağaçkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Damla Ağaçkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Damla Ağaçkıran hangi sigortaları kabul ediyor?Damla Ağaçkıran, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Damla Ağaçkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.