k.....
Benim canım diyetisyenim… Derya hocamda bir diyetisyen de aradığı akademik donanımın yanı sıra samimiyet, içtenlik, işini severek yapma, başarı ne ararsanız var! Sayesinde 2 ayda 10 kilo verdim üstelik nerdeyse hepsi yağdan ve en önemlisi keyifle, zevk alarak ve sürdürülebilir şekilde beslenmeyi öğrendim. Kendisi yasaklar koymayan, destekçi ve psikolojik anlamda da baskıya sokmadan keyifle kilo vermenizi sağlıyor ve kesinlikle öneririm !!
n....b
Diyetisyenimm ile en endişeli olduğum dönemde tanıştık. Gebeliğimde yükselen kan şekerim sebebi ile kadın doğum doktorumun yönlendirmesiyle Derya hanıma geldim. 1 ay içerisinde açlık ataklarım geçti ve doktorum gebelik diyabetini düzene soktuğumuzu söyledi. Bu diyet sürecinde öğrendiklerim benim için çoook kıymetli enerjisi sayesinde gebelik sürecimi rahatla atlattığım. Emzirme döneminde de kendisine başvuracağım
Derya hanım ile bulumia tedavim sürecinde beraber olduk. Daha önce bir çok diyetisyen deneyim olmuştu ve besinler ile iletişimimi ne yazık ki düzeltemiyordum. Kendisi sayesinde besinler ile iletişimim de farkındalık kazandım. Yasaksız, sürdürülebilir ve keyifle sağlıklı beslenme düzenimi kurmayı bana öğretti. Ne desem az iyi ki sizinle tanışmışım
a....o
Derya hanımın yardımları sayesinde tam 20 kilo verdim. Çok motive edici ve destekleyici bir tutumu var. Kesinlikle en iyilerden.
Derya İrem Özek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya İrem Özek, Diyetisyen.
Derya İrem Özek adresi nerede?Derya İrem Özek adresini belirtmedi. Derya İrem Özek yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Derya İrem Özek adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya İrem Özek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya İrem Özek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya İrem Özek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya İrem Özek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derya İrem Özek hangi dilleri konuşuyor?Derya İrem Özek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya İrem Özek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya İrem Özek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya İrem Özek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya İrem Özek hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Derya İrem Özek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.