Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olup ,Süleyman Demirel Üniversitesi Aile Danışmanlığı eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını bitirmiştir.Yüksek Lisans tezinde 'Meme Kanseri Kadın Hastalarında Depresif Belirtilerle Erken Dönem Uyum Bozucu Şemaların İlişkisinin İncelenmesi' konusunu işlemiştir.Özellikle Denizli'de Onkoloji Gönüllüleri Derneğinde kanser hastalarıyla çalışmıştır.Bilişsel Davranışçı Terapi Modeli ,Şema Terapi,Kısa Çözüm Odaklı Terapi Modeli,Aile ve Çift Terapisi, Cinsel Terapi,Hipnoterapi eğitimleri tamamlamıştır.Ergen ve yetişkin psikolojisiyle ilgili çalışmalar yapmıştır.Doğuş Üniversitesi Klinik Psikoloji dalında doktora programına devam etmektedir.Çalışmalarını İstanbul ve Denizli'de sürdürmektedir .

5N1K Psikoakademi Denizli
Serdar Gazi Mah.Şehit Öğretmen Yusuf Batur Cad.Hasan Kasapoğlu İş Merkezi no:5 Kat:1 D:5, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Bilişsel Davranışçı Terapi +6 daha fazla

GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi

Makaleler
Röportaj

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Psikoterapi

2 ay önce kaygı bozukluğu için başvurdum.
Şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum hayatımda herşey fazlasıyla yoluna girdi iyiki Ebru Özer

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Psikoterapi

Ebru hanımla ilk zamanlar konuştuğunuzda ben ne anlattım ne konuştuk oluyorsunuz. Terapi esnasında sanki normal bilgi alış verişi yapıyormuş gibi bir hissiyat oluyor.Sonrasında çözümlenmiş gibi gördüğünüz sorunlarınıza bile sohbet ortamında size fark ettirmeden bir cümlesi ile yol gösterdiğini anlıyorsunuz.Her sorununuza profesyonelce yaklaşıyor.İşini severek yaptığının farkı tartışılmaz.İyi ki yollarımız kesişmiş. İyi ki var.

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Yetişkin Terapisi

Bir işveren olarak yaşadığım stresin farkında olmadığım için hiçbir zaman terapiye ihtiyacım olduğunu düşünmemiştim. İşlerimin ve iş stresimin yoğun olduğu dönemde arkadaşımın önerisi ile Ebru Hanımla terapiye başladık. İş stresi sadece işlerimi değil sosyal ve aile yaşantımı da etkiliyordu ve ben bunun farkında değildim. Ebru Hanım sayesinde görmezden geldiğim aslında farkında dahi olmadığım bu stresin yaşamıma olan etkisini farkettim. İlk seansta hissettirdiği güven ve sonraki seanslardaki bilgisi yaşadığım bu stresin bana, sosyal hayatıma verdiği zararı görmeme ve düzeltmeme sebep oldu. Stresimi yönetebilmeyi ve hayatı daha doğru ve mutlu yaşamamı sağladı.

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Yetişkin Terapisi

Ebru Hanımla terapi sürecine başladığımda yas sürecindeydim. Uzun süren ilişkimin bitmiş olması hayata dair tüm umutlarımın ve isteklerimin de bitmesine sebep olmuştu. O sürecinde Ebru Hanım ile yollarımız kesişti ve yas sürecimi hızlı ve sağlıklı bir şekilde atlatmamı sağladı. Bunun yanısıra hayata olan bakış açım olumlu yönde değişti. Kendimi, yeteneklerimi keşfetmemi ve yeniden tanımamı sağladı. Bu yolda Ebru Hanımla yürümek hayatta aldığım en doğru karardı. Alanındaki deneyim ve bilgilerini doğru şekilde kullanıp işini severek ve ilgili bir şekilde yapan ve bunu danışanına hissettiren bir terapist. İyi ki yollarımı kesişmiş iyi ki hayatıma dokunmuşsunuz Ebru Hanım.

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Aile Terapisi

Eşim ile yaşamış olduğum ailevi problemler nedeniyle Ebru Hocam' a ilk gittiğimizde çözüm için kaç seans görüşme yapmamız gerekiyor diye sormuştum. Kaç seanstan ziyade artık eşim ile psikolojik problemlerimiz olmasa bile belli aralıklarla Ebru Hocam ile görüşüyoruz, bu sayede yaşayabileceğimiz olası problemlerin hem önüne geçmiş hem de yaşantımızın daha kaliteli hale gelmesine katkı sağladığının bilincindeyiz. Her seansta eşimin ve benim birbirimize karşı olan bakış açısı değişti, artık problemleri değil problem olabilecek şeyleri konuşur hale geldik.

Ö
Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Aile Terapisi

Doğum sonrası işe tekrar başlama sürecinde, kendi içimde ve eşimle yaşadığım problemler için destek almak isterken bir tavsiye üzerine Ebru hanımla tanıştık. Eşimle birlikte çift terapisi aldık ve ilk görüşmemizde bile üzerimizdeki olumlu etkisini hissettik. Bize olan yaklaşımı ve yönlendirmeleriyle eşimle aramızdaki problemleri çözümü, birbirimizi daha iyi anlama ve iletişiminizi güçlenmesi adına güzel sonuçlar aldık, Ebru hanım sayesinde bireysel olarakta kendimi farkettiğim ve iyi hissettiğim bir dönemdeyim.

T
Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Aile Terapisi

İşinde son derece başarılı. Her muhabbete göre sizden birşeyler yakalamasını çok iyi biliyor. Öncesi ve sonrası oldu artık hayatımda. :)

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Psikoterapi

Ebru hanımla Oldukça zor bir süreçte tanıştım. 7-8 seansımız olmasına rağmen bana çok yardımcı olduğunu belirtmek isterim. Aydınlatıcı çıkarımları, yönlendirmesi, kilit noktaları çözmekte ve bunu kişinin kişisel yapısına uygun bir şekilde aktarması çok güven verici. Her seanstan sonra gerçeklerle yüzleşmek zor gelse de yönlendirmeleri sayesinde günbe gün aydınlık geleceğe gidiyorum :)

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Yetişkin Terapisi

İnsanlarla olan ilişkilerimde hep kendimden vererek iyi olacağımı, fedakarlığımın kendimden vermede zirveye ulaştığı ve dip denilen bir noktadayken Ebru hanımı tanımak ve terapilerinde akıp giden saatin keyfini tatmak yaşamımın en faydalı anlarından biriydi. Bu kadar uzun bir cümle kurdurabilmenin keyfini yaşatan ve yanında gerçekten iyi hissettiğiniz bir Aile Danışmanı.İyileşme süreci diye adlandırdığım bu dönemde yanımda olduğu için çok şanslıyım.

Konum: 5N1K Psikoakademi Denizli Yetişkin Terapisi

İnsan bazen çok sıkışık hissediyor öğrencilerinden işimdem özel hayatımda deneyimlediğim bir sürü sıkıntıyla ilgili bireysel terapiye başvurdum Doğru adres olduğunu ilk bir kaç seanstan sonra anladım . Yaklaşımı profesyonelliğiyle işini iyi yaptığını anlıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.