Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Onur Derecesi ile mezun oldu. Zonguldak Toplum Sağlığı Merkezi'nde Pratisyen Hekim olarak hizmeti sonrasında Bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimi aldı. 2018 yılında Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Pediatri uzmanı olarak çalıştı. Çocuk Nefrolojisi yandal eğitimini Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 2022-2024 yılları arasında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Çocuk Nefrolojisi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra memleketi Zonguldak'a dönerek kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

Ece Demirci Bodur Muayenehanesi
Ontemmuz mah. Belediye Bulv. Elmaspark AVM A2 Blok Kat:4 Daire:5 Merkez, Zonguldak

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kontrol Randevusu

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Randevu doğrulandı
Konum: Ece Demirci Bodur Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Oğlumun çiş kaçırma problemi ile ilgili Ece Hanım’dan randevu aldım. Çok detaylı bir şekilde muhtemel sebeplerini, yapılması ve yapılmaması gerekenleri bize anlattı. Daha önce bütün nefroloji randevularımız için İstanbul’a gidiyorduk, bu randevularda bahsi geçmeyen birkaç durumun daha olduğunu öğrendik ve bu konular üzerine yoğunlaştı, ilk haftadan çok büyük değişiklikler gözlemledim. Kontrol randevusunda da bu gelişmelere yoğunlaştık.

Oğluma yaklaşımı çok içten ve sıcaktı, içerideki atmosfer de tam çocuklar için dizayn edilmiş. Ece Hanım’ın muayenehanesinin açılmasına çok sevindik.
Oğlumun hem çiş kaçırma problemi ile ilgili sorularımız yanıt bulmuş oldu hem de rutin kontrolünü de tamamlamış olduk.

Ece Hanım’a ilgisi bizi çok mutlu etti. Zonguldak’taki çocuk hastalara çok büyük fayda sağlayacağına eminim.

Randevu doğrulandı
Konum: Ece Demirci Bodur Muayenehanesi Hasta çocuk muayenesi

27.11.2024 tarihinde oğlum için randevu almıştım. Oğlum yıllardır nefroloji takibinde olan bir hasta , böbrek reflüsü var. Gerçekten çok ilgili ve tüm detayları ile bilgi veren bir hekim . Bizden kan tahlili ve ultrason görüntülerini rica etti . Bugüne kadar İstanbul takipliydik bu kadar ilgili bir doktorun şehrimize gelmiş olmasından da ayrıca mutluyum . Oldukça uzun bir muayene süresi oldu . Bize herşeyi detaylıca anlattı.Süreçle alakalı bilgiler verdi, aklımızdaki soruları yanıtladı. Şimdiye kadar ki gördüğüm en iyi , en detaylı nefroloji muayenesi diyebilirim .