Merhaba, ben Diyetisyen Elif Rana Çetin. Üsküdar Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunuyum. Daha öncesinde kısa bir süre online olarak yürüttüğüm işime Nisan 2023 tarihinden itibaren kendi merkezimde yüz yüze olarak da devam etmekteyim. Mesleğini seven ve sağlıklı beslenme kavramını, sürdürülebilir beslenmeyi her danışana sevdirmeyi amaçlayan bir diyetisyenim. Sağlıklı beslenme, kilo alma, kilo verme, gebe ve emziren beslenmesi, hastalıklara özel beslenme, çocuk- ergen beslenmesi vb. gibi bir çok dalda seminerlere katıldım ve bu dallarda danışmanlık hizmeti vermekteyim. Süreçte bizimle olan faktörler her ne olursa olsun o süreci sahiplenip, kendimizi yıpratmadan full motivasyon ile ilerlemeyi seviyorum. Danışanlarımı haftalık listelerle takip ediyorum. Son 3 ay içerisinde yapmış olduğunuz kan tahlilleri bu süreçte yolumuzu aydınlatan faktör oluyor. Listelerde katı kurallar bulundurmayı, yasak hale getirmekten haz almıyorum. Her hafta değişen listeler diyete olan bağlılık ve motivasyonumuzu arttıran en önemli nokta.
33 kg vermiş bir Diyetisyen olarak süreçte birbirimizi anlayacağımıza, destek olacağımıza çok eminim :)
NOT: Yazdığım beslenme ve diyet programları kişiye özeldir. Danışanın programına uyup uymamasına bağlı olarak danışanlarda kesin bir şekilde sonuç alınabileceğinin garantisi verilememektedir.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Y
y....b
Telefon numarası doğrulandı
Ben polikistik over hastasıyım ayni zamanda insulin direncim de var fazlalık kilolarımdan bir türlü kurtulamıyordum ne zamnki Elif Rana hocamla tanıştım 1 ayda 9 buçuk kilo verdim..
Kafama takılan sorulara hemen cevap verir çok güzel öncülük yapiyor herkese tavsiye ederim iyi ki Elif Rana hocam diyorum
Elif Rana Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Rana Çetin, Diyetisyen.
Elif Rana Çetin adresi nerede?Elif Rana Çetin adresini belirtmedi. Elif Rana Çetin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Rana Çetin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Rana Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Rana Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Rana Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Rana Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Rana Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Rana Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Rana Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Rana Çetin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Rana Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.