Merhaba, ben Diyetisyen Elif Rana Çetin. Üsküdar Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunuyum. Daha öncesinde kısa bir süre online olarak yürüttüğüm işime Nisan 2023 tarihinden itibaren kendi merkezimde yüz yüze olarak da devam etmekteyim. Mesleğini seven ve sağlıklı beslenme kavramını, sürdürülebilir beslenmeyi her danışana sevdirmeyi amaçlayan bir diyetisyenim. Sağlıklı beslenme, kilo alma, kilo verme, gebe ve emziren beslenmesi, hastalıklara özel beslenme, çocuk- ergen beslenmesi vb. gibi bir çok dalda seminerlere katıldım ve bu dallarda danışmanlık hizmeti vermekteyim. Süreçte bizimle olan faktörler her ne olursa olsun o süreci sahiplenip, kendimizi yıpratmadan full motivasyon ile ilerlemeyi seviyorum. Danışanlarımı haftalık listelerle takip ediyorum. Son 3 ay içerisinde yapmış olduğunuz kan tahlilleri bu süreçte yolumuzu aydınlatan faktör oluyor. Listelerde katı kurallar bulundurmayı, yasak hale getirmekten haz almıyorum. Her hafta değişen listeler diyete olan bağlılık ve motivasyonumuzu arttıran en önemli nokta.
33 kg vermiş bir Diyetisyen olarak süreçte birbirimizi anlayacağımıza, destek olacağımıza çok eminim :)

NOT: Yazdığım beslenme ve diyet programları kişiye özeldir. Danışanın programına uyup uymamasına bağlı olarak danışanlarda kesin bir şekilde sonuç alınabileceğinin garantisi verilememektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Ben polikistik over hastasıyım ayni zamanda insulin direncim de var fazlalık kilolarımdan bir türlü kurtulamıyordum ne zamnki Elif Rana hocamla tanıştım 1 ayda 9 buçuk kilo verdim..
Kafama takılan sorulara hemen cevap verir çok güzel öncülük yapiyor herkese tavsiye ederim iyi ki Elif Rana hocam diyorum