ÖZGEÇMİŞ
Konya Ereğli’de 1962’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1985’te mezun oldu. Ankara Etimesgut Sağlık Ocağında zorunlu hizmetine başladı. Ankara Yeşilevler Sağlık Ocağında sorumlu tabip olarak görevini 1987 tarihine kadar sürdürdü. Selçuk Üniversitesi Nöroşirürji Anabilim Dalı araştırma görevliliği sınavını kazanarak 1992’de “İntrakranial Anevrizmalar” isimli tezini verip Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı oldu. Konya Devlet Hastanesi’nde 1992-1994 tarihleri arasında Nöroşirürji Uzmanı olarak çalıştı. Eskişehir Hava Hastanesinde 1993’te kısa dönem olarak askerlik yükümlülüğünü tamamladı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı’nı 1994 yılında kurarak 1997 yılına kadar Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüttü. 1997 yılında İngiltere’nin Liverpool şehrinde Walton Hospital ve Pain Research Instıtute’de “Ağrı Cerrahisi ve İleri Nöroşirürjikal Girişimler” üzerine 4 ay süreyle çalışmalarda bulundu. Ailevi nedenlerle üniversiteden ayrılarak 1997-2004 yılları arasında Konya Numune Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlığı, klinik sorumluluğu, başhekim yardımcılığı, acil servis sorumluluğu gibi görevlerde bulundu. Konya Numune Hastanesi Acil Servis’ten sorumlu Başhekim Yardımcılığı görevi sırasında Konya Valiliği’nce takdirname ile ödüllendirildi. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Nöroşirürji Kliniğine 2004 yılında yardımcı doçent olarak atandı. Ege Üniversitesi Nöroşirürji Kliniği Spinal Cerrahi Biriminde (Prof.Dr.Mehmet Zileli) 2006 yılında 3 ay süreyle fellow olarak çalıştı. 2007 yılında doçent ünvanını almış olup 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde profesör kadrosuna atanmıştır. Mayıs 2013 tarihinden beri Meram Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığını yürütmektedir. Fakülte kurulu ve yönetim kurulu üyelikleri yapmıştır. 2011 yılında başlamış olduğu Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi lisans eğitimine devam etmektedir. TNDer, World Spine Society, NASS, Türkiye Beyin Araştırmaları ve Sinir Bilimleri Derneği üyesidir. Türk Nöroşirürji Derneği 23.Bilimsel Kongresi Özenli Türkçe Birincilik Ödülü, Prof. Dr. Hamit Ziya Gökalp Genç Nöroşirürjiyen Teşvik 3.lük Ödülü’nü almıştır. Yurtdışı hakemli dergilerde 40, yurtiçi hakemli dergilerde 44 bilimsel çalışması yayınlanmıştır. Yurtdışı 4 yurtiçi 6 kitapta bölüm yazarlığı yapmıştır. Uluslararası toplantılarda 18, ulusal toplantılarda 90 bildirisi sunulmuş olup değişik bilimsel toplantılarda çok sayıda düzenleme kurulu üyeliği ve konuşmacı olarak yer almıştır. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Nakit, Kredi kartı

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi +109 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Araknoid Kist Endoskopik Fenestrasyon

Arteriografi

Konum: Medova Hastanesi Boyun Fıtığı Ameliyatı

Ekim ayının ilk haftası boyun fıtığı ameliyatı oldum. İlk randevumuzda oldukça ilgiliydi ve detaylı şekilde tüm süreç hakkında beni bilgilendirdi. Korkum doktorum sayesinde azaldı. Ameliyat öncesi tetkiklerim randevumla aynı günde çok hızlı şekilde tamamlandı. Diğer gün ise ameliyata alındım. Ameliyatım çok iyi geçti. Erdal hocam hastanedeyken 3 kez kontrole geldi. Her gelişinde süreç ve son durum hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Aynı şekilde ekibi de oldukça ilgiliydi. Taburcu olduktan sonra sorum ve rahatsızlığım olduğunda kendisine rahatça ulaştım. Hem aramalarıma hem de mesajlarıma hemen dönüş sağladı ve ilgilendi. Çok memnun kaldım. 4 ilde olmak üzere 7 doktor gezdikten sonra Erdal hocamla devam etmeye karar verdim ve kararımdan çok memnunum. İyi ki Erdal hocamı tanımışım.

Konum: Medova Hastanesi Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)

Erdal hocam esimin beyin tumoru amaliyatini gerceklestirdi en guzel birsekilde kendisinden Allah cc razi olsun basimizdak eksik etmesin .rabbim sayilarini cogalsin.
Not yurt disinda kaliyorum amaliyati turkiyede tufk doktorlarina yaptirdim icim rahat.

Konum: Medova Hastanesi Mikrodiskektomi

Annemin mikrodiskektomi ameliyatını yaptı doktorumuz. Gerçekten çok riskli bir süreci sekelsiz atlatmamızı sağladı. Bel fıtığından dolayı bir haftalık ağrıdan sonra düşük ayak gelişmeye başlamıştı ama hocamızın hızlı ve doğru yaklaşımıyla birlikte %80lik motor kas gücü kaybı ameliyattan sonra %10a düştü. Egzersizle birlikte tamamen eski haline döneceğini düşünüyoruz. Bu süreçte gerek annemin ameliyat korkusunu yenmesinde gerekse süreç yönetiminde bize çok yardımcı oldu. Biz hocamızdan çok memnun kaldık. Bel fıtığı olan herkesin de fizik tedavi bölümüne gitmeden önce kesinlikle beyin sinir cerrahisine görünmesini tavsiye ederim. Hocamız zaten gereksiz ameliyat kararı almaktan sakınan biri. Bu konuda da kesinlikle güvenebilirsiniz. Gereksiz işlemden kaçınan ve sizin için en doğru en yararlı tedaviyi öneren idealist bir doktor.

Konum: Medova Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Merhabalar yıllardır bel fıtığından dolayı ağrılarım vardı, iki ay önce bel fıtığım patladığı için ağrıdan duramıyordum, tavsiye üzerine Erdal hocama başvurdum. Bir ay önce ameliyat oldum çok şükür ağrılarım kalmadı. Çok iyiyim. Keşke daha önce basvursaydım. . Erdal Kalkan hocamın ve ekibinin emeğine sağlık

Konum: Medova Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

10.06.2022 de Dr. Erdal Kalkan'a belfıtığı nedeniyle ağrı şikayetiyle başvurulmuştu. 2 yıl sonra ayaklarda kuvvetsizlik, ağrı ve yürümekte zorlanma şikayeti ile başka kuruma başvuruldu ve bugün 18. Temmuz 2024 tarihinde fazladan atılan 14 adet platini hastanın eline verilerek iyileşmiş şekilde taburcu olundu artık yorumu size bırakıyorum. Hasta adı Muşidiye Karabağ

Prof. Dr. Erdal Kalkan

Hasta mart 2022 tarihinde şiddetli bel ağrısı yürürken zorlanma destekle yürüme şikayetleri ile polikliniğime başvurmuştur. Öyküsünde daha önce 2 kez omurga ameliyatı olduğu ve belinde L1-L5 omurgalarında 10 adet daha önceden konulmuş vida olduğu görülmüştür. Hastaya yapılan MR, BT ve dinamik grafilerde komşu segment hastalığı, instabilite tanısı konularak revizyon cerrahisi önerilmiştir. Nitekim tıbbi literatüre uygun olarak bu hastada enstrüman uzatılmıştır. İleri yaş ve osteoporotik hastalarda zaman içerisinde implant yetmezliği, enfeksiyon gibi nedenlerde bu implantların çıkartılması da gerekebilir. Hastaya asla fazladan implant konulması söz konusu değildir. Bu konuda her türlü bilir kişiye hasta dosyası inceletilebilir. Tıbbi olarak 2 yıl sonra implant çıkarılma endikasyonu gelişmiş ise çıkartılabilir. Süreciniz ile ilgili sizinle görüşülmüş, gerekli tüm açıklamalar yapılmış ve önerilerde bulunulmuştur. Başka bir sağlık kuruluşunu tercih etmek hastanın en doğal hakkıdır ancak yanlış bilgilendirme yapılmaması etik açıdan uygun olacaktır.

C
Konum: Medova Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı

Erdal hocama annem 2 kez ameliyat oldu.2021 yılında bel fıtığından 2023 yılında ise beyin tümöründen gerçekten harika bir doktor.Allah razı olsun.Bize her konuda yardımcı oldu.Allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Konum: Medova Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı

Geçirmiş olduğum trafik kazası sonucunda tesadüfen beynimde tümör olduğunu öğrendim. Hemen alınması gerektiği söylendi. Mutlaka tüm organlarımız önemli ama beyin deyince nefesi kesiliyor insanın. Rabbim bu duyguyu kimseye yaşatmasın, tüm hastalara acil şifalar versin. Çevremde yaptığım araştırmalar sonunda (özellikle Erdal Hocamın beyin tümörü ameliyatını yaptığı hastalarından) çok iyi olduğunu öğrendim. Beynimi sadece işinde en iyi olana değil, aynı zamanda beni anlayacak ve güvenebileceğim bir Hekime teslim etmeliydim. Erdal Hocama gittim. Hocam, ameliyatla ilgili tüm süreci tek tek anlattı, sabırla ve mütevazilikle tüm sorularımı yanıtladı. Ameliyat olalı dört ay oldu. Ben de beynim de çok iyiyiz. :)

V
Konum: Medova Hastanesi Omurga Cerrahisi

Yıllardır süren bel ve bacak ağrılarım vardı. Kaç tane doktora gittim bir sonuç alamadım. Hocama randevu aldım. Hocam tomografi istedi omurilikte iki taraflı kırık olduğunu söyledi ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat oldum şimdi çok rahatladım ağrılarım tamamen kesildi. Hocam beni yıllardır beni yoran ağrılardan kurtardı. Allah razı olsun. Başarılarının devamını dilerim sayın hocam.

Konum: Medova Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Merhabalar, 6 ay kadar önce Annemin ilerlemiş fıtıkları , birbirine kaynamaya çalışan omurga kemikleri ve buna bağlı felç olma durumu vardı uzun zamandır ertelediğimiz , ameliyatını Prof. Dr. Erdal Kalkan hocam gerçekleştirdi. Diğer bütün kronik rahatsızlıklarına rağmen herşey yolunda ilerledi , ilgileri , alakaları , sabırla verdikleri cevapları için hocama ve ekibine çok minnettariz, iyiki siz..

Konum: Medova Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Merhaba 24 Ocak 2024 tarihinde mikrodiskektomi yöntemi ile platin konulmadan başarılı bir şekilde kanal daralması ameliyatı oldum. Bir ay sonra görevime başladım. Uzun mesafeler yürüyebilmek ve ayakta ders anlatabilmek gayet güzel. Erdal hocam ve ekibine başarılar diliyorum.