2009’da Samsun Atatürk Anadolu Lisesinden mezun oldum .
2016’da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
2024’te Istanbul SBÜ Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde asistanlığımı tamamladım.
2024 Kasım ayından itibaren Tunceli devlet hastanesinde zorunlu görevimi yapmaktayım.
2016’da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
Cumhuriyet Mah. 552. Sok. No: 2, Tunceli
Moğultay Mah. Hastane Cad., Tunceli
Cumhuriyet Mah. 552. Sok. No: 2, Tunceli
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Esra Nazlı Döktür Efeoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Esra Nazlı Döktür Efeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Nazlı Döktür Efeoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Esra Nazlı Döktür Efeoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu.
Esra Nazlı Döktür Efeoğlu adresi nerede?Esra Nazlı Döktür Efeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. 552. Sok. No: 2 Tunceli
- Moğultay Mah. Hastane Cad. Tunceli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Nazlı Döktür Efeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Nazlı Döktür Efeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Nazlı Döktür Efeoğlu hangi dilleri konuşuyor?Esra Nazlı Döktür Efeoğlu ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Nazlı Döktür Efeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Nazlı Döktür Efeoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Nazlı Döktür Efeoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar