Uzmanlık Eğitiminin ardından Amerika'ya gittim ve UCSF (University of California San Francisco)’de gözlemci olarak bulundum. 1998’de kısa bir süre Burdur SSK hastanesinde Uzman olarak çalıştıktan sonra Bucak Devlet Hastanesine Göz hastalıkları Uzmanı olarak tayin oldum. 2002’de Hollanda ve Avusturya’ya gittim ve modern katarakt cerrahisi konusunda çalışma fırsatı buldum.
Temmuz 2006'da kurucu ortağı olduğum Özel Lider Hastanesinde tam zamanlı göz hekimi olarak Ekim 2009'a kadar çalıştı. Kasım 2009 ile Nisan 2010 tarihleri arasında Antalyada Özel Anamas Şelale Tıp Merkezi'nde ve Mayıs-Haziran 2010 tarihlerinde kısa bir süre Özel BSK Lara Hastanesi'nde çalıştım.
Temmuz 2010'dan itibaren ÖZEL ANTALYA ANADOLU HASTANESİ GÖZ KLİNİĞİNDE çalışmaktayım.
Nisan 2009'da ''Uluslararası Oftalmoloji Kurulu Klinik değerlendirme'' ICO (International Council of Ophthlamology, Clinical Assessment) sınavını başarı ile geçtim.
Sekiz ve 9 Mayıs 2009’da Paris’te Düzenlenen Avrupa Oftalmoloji (Göz hastalıkları) Yeterlilik sözlü ve yazılı sınavlarını (European Board of Ophthalmology) başarı ile geçerek Avrupa Birliği Göz Hastalıkları Uzmanlığı Diploması’nı ve FEBOphth (Fellow of European Board of Ophthalmology) ünvanını almaya hak kazandım.
12.000'dan fazla cerrahi deneyimi ile özellikle Fako Katarakt, trifokal (uzak, yakın ve orta mesafeyi gösteren akıllı mercek) ve torik (astigmat düzeltici göz içi merceği) ile refraktif saydam lens ameliyatı, Glokomun lazer, stent ve cerrahi tedavi yöntemleri, Greftli Pterjium (et sürmesi) ve diğer ön segment ameliyatları , ve tıbbı retina hastalıklarıyla (Diyabetik retinopati, Yaşa bağlı sarı leke makula hastalığı, retinal damar tıkanıkları vs..) ilgilenmekteyim
Türk Tabipler Birliği, Türk Oftalmoloji Derneği, European Society of Cataract and Refractive Surgeons ve American Academy of Ophthalmology üyesiyim. Evliyim ve iki çocuğum var.
Hasta
9 senedir Ferşat beyi tanıyorum Annemde kalıtsal sarı nokta ve kendimde miyop astigmat rahatsızlığı var Bundan sonrada kontrollerimizi Ferşat hocanın kliniğinde yaptırmak isteriz kendisi ve ekibi çok tecrübeli cana yakın ilgili insanlar hepsinden Allah razı olsun.
ya...
Sevgili doktorum Öncelikle uzman kişiliği ile aydınlatan bilgileri ile, hastasına motive eden kişiliği ile, disiplinli ve hijyen ortamında çalışmasıyla İyi ki var İyi ki benim doktorum. Benim bir gözüm görüyordu ona da katarakt teşhisi kondu ameliyat olmam gerekiyordu çok korkuyordum. Ameliyat sonucu ne olacak ,ameliyat esnasında ne olacak gibi korkularım vardı. Sevgili sevgili doktorumun güvenilir ellerine kendimi bıraktım ve sonuç harika Dünyaya açılan bu tek penceremi doktoruma borçluyum .Sevgili doktoruma ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sayenizde görüyorum çok mutluyum Allah sizden razı olsun iyi ki benim doktorumsunuz.Size ve Guler yüzlü ekibinize Sevgilerimle ...
ro...m
I had a very successful Lense exchange surgery by Dr. Farshad Muhajir. I would like to thank the Doctor and his entire well-organized office personal for making the entire procedure nice and easy. Now, I do not need my old heavy glasses anymore because I have my vision back. Thank you again.
mu...ı
Sağ gözümden katarak ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Hastaya gösterilen ilgi ve hastalığım hakkında aydınlatıcı bilgi verilmesinden son derece memnun kaldım. Hijyen kurallarına son derece uyulması ve tüm personelin uyum içinde çalışması takdire şayandı. Sayın hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ellerine, gönüllerine sağlık.
Gözlerime lens takıldı uzak ve yakın aynı zamanda astigmat. vardı.Su an gözlüksüz her şeyi görebiliyorum.İnanilmaz yetenekli bir doktor.Anlatmaa gerek yok zaten muayenehanesinde gelen insanlarla konuşunca doğru yerde olduğunuzu anlıyorsunuz.Muhtesem bu insanı benim anlatmam yetersiz kalır hiç abartmıyorum inanılmaz .Hayatımda ilk defa böyle bir doktor gördüm .Helal olsun yaptığı işi hak ederek kazanıyor.Onu çok seviyor ve önünde saygıyla eğiliyorum ailesi çok şanslı gurur dusunlar sayın hocamla..Allah sağlıklı güzel ömür versin kendisine.,
ya...y
Konusunda çok bilgili hastasına son derece ilgili detaylı olarak bilgi veren hijyen kurallarına uyan bir hekim katarakt ameliyatı oldum çok zor bir işlem olmasına rağmen son derece başarılı ameliyat öncesi ve sonrası aldığım hizmetten çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
Ferşat Muhacir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferşat Muhacir, Göz Hastalıkları.
Ferşat Muhacir adresi nerede?Ferşat Muhacir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe mh. Metin Kasapoğlu cd. No 33/1 Saadet apt. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferşat Muhacir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferşat Muhacir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferşat Muhacir hangi dilleri konuşuyor?Ferşat Muhacir ile İngilizce, Farsça dilinde konuşabilirsiniz.
Ferşat Muhacir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferşat Muhacir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferşat Muhacir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferşat Muhacir hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ferşat Muhacir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları