Bursa'da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Florence Nightingale Bilim Üniversitesi'nin Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitirerek diyetisyen ünvanını aldı. Eğitimi sırasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesi, İstanbul Avrupa Şafak Hastanesi, Leziz Diyet, Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi, Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi, Şişli Florence Nightingale Hastanesi ve İstanbul Halkbank Genel Müdürlüğünde poliklinik, endokronoloji, toplu beslenme sistemleri, kemik iliği nakil merkezi, onkoloji, genel cerrahi, gebe ve çocuk gibi çeşitli alanlarda intern diyetisyen olarak görevini tamamladı. Bitirme tezini beslenme ve nöroloji alanında "Alzehimer Hastalığı ve İleri Glikasyon Ürünleri (AGE)" konulu tezini tamamladı.Şuan Bursa Ceylan Internatıonal Hospıtal görev almaktadır.

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Özel Ceylan International Hospital Diyetisyen Randevusu

Enerjisi, diyete devamlılığım konusunda oldukça teşvik edici. Kilo verdirmek bir yana doğru beslenme alışkanlığı kazanmamda da yardımcı oldu. Kibar ve anlayışlı biri. Çok teşekkürleeeeer.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Gercekten mükemmel bi diyetisyensiniz iyi ki karşima ciktiniz hocam güler yüzunuz motive edici konusmalariniz verdiginiz liste ve harika tariflerinizle kisa surede hem kilo verdim hem sagligima kavustum

Konum: Özel Ceylan International Hospital Diyetisyen Randevusu

Diyet listesi çok güzel zorlanmadan yapiyorsun ve yağdan kilo veriyorsun .Kendisi çok güler yüzlü...Ben çok memnunum..