Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Tümünü gösterHizmetler
Ergoterapi Randevusu
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Ergoterapia gelişimsel destek ve danışmanlık merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
f....g
1 yaşını geçtikten sonra olması gerektiği gibi konuşmaya gecemedigimizi farkettik tabi buna aşırı asabiyet herseye itiraz ağlama ve sinir krizleri eşlik etmeye başladı biz bunları kendini konuşarak ifade edemediğini için yaptığını düşünüp dil terapisi arayışına girdik bulduk başladık ama orada bir süre geçtikten sonra sorunun aslında dil değil Duyu Bütünleme sorunu olduğu çözümün Ergo terapi olduğunu öğrendik ilk defa duyduğumuz bu 2 kelime hayatımızın odak noktasiymis sorun ve çözüm. Tam ergo terapilerimiz başlamışken pandemi çıktı ve kaos hayatımız başladı. Gamze hocamızla tanışmadan önce yemek yemeyen giyinmeyen yaşı geçtiği halde bezini bırakmayan herseye sinirlenen bağıran derin uyumayan kesinlikle laftan anlamayan konuşup anlaşamadığımız hatta hiç iletişim kuramadığımiz Kerem yavaş yavaş gitti yerine konuşup anlaşmaya başladığımız gülen kendi isteklerini ve istemediği sevmediği şeyleri sebepleri ile anlatan şakalar yapan evimizin tatlı keremi geldi. Sokaktaki su birikintisinin yanından geçmeyen yağmurda güneşte dışarı çıkmak istemeyen Kerem şimdi evde oyuncaklarını yıkıyor. Bir anne olarak en önemlisi doya doya sarılıp kucakladigim öptükten sonra yanaklarını silmeyen bir evlat oldu. Gamze hanımın önce işine sonra çocuklara olan sevgisi de çok önemli sabırla sevgiyle çokça ilgi ile başarıya götürdü bizi. Bizim için terapi Seans olan yer keremin sözü ile Oyun Evi Gamze hanımda Oyun Evi Ablası. Çok az daha yolumuz var ama geldiğimiz yer ailemiz için huzur mutluluk demek.
Gamze hanımla tanıştıktan sonra seanslar sayesinde büyük yol katettik. Oğlum duyu bütünleme problemiyle Gamze hanımla terapilere başladı. Terapiler sayesinde çok ilerledi. Güler yüzlü ve çok ilgili. Ev etlinlikleriyle de pekiştiyor. Her şeyden önemlisi oğlum ona güvendiği için seanslarda kendini açıyor ve daha kolay yol alabiliyoruz. İyi ki tanımışız işin de gerçekten çok iyi
r....t
Gamze hanımla yaklaşık 3 ay önce floortime seanslarına başladık bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine, bir adım attık ve daha güzellerini atmaya devam edıyoruz çocuğumuzla oyun oynamayı iletişim kurmayı ve hatta konuşmayı bile bilmiyormuşuz, yanımızda yol gösterenimiz destekçimiz ve canımız terapistimiz Gamze hocamız olduğu sürece bu süreçte daha güzel gelişmeler alacağımıza inancımız sonsuz, herşey icin teşekkür ediyoruz
b....ö
Gamze Hanıma beyine pıhtı atması sonucu sağ hemiplejik babamın Elindeki ince motor beceri ve günlük yaşam aktivitelerindeki zorlanma sebebi ile başvurduk kendim doktor olduğum icin Ergoterapinin bize iyi geleceğini biliyorduk araştırmalarım sonucu Gamze hanımın deneyim ve tecrübelerine güvenerek seanslarımıza başladık iletişimi oldukça kuvvetli ve bize sürecin nasıl ilerleyeceğini çok güzel bir sekılde açıkladı , gerek ev müdahale programları gerek seans akışı ve ev düzenlemeleri olsun babamın felç sonrası bağımsız bir yaşam sürmesinde Gamze hanımın payı oldukça büyük iyi ki tanıştık mesleki yaşantısı boyunca daha iyi yerlere gelecegınden şüphem yok .
Gamze Hanıma median sinir kesisi sebebiyle başvurdum , oldukça güleryüzlü ve güven veren bir terapist ,süreci çok güzel yönetti ve her seansta daha iyiye gideceğimden emin olarak gittim ,elim başlangıçta yumruk şeklindeyken şuan tüm parmaklarımı kullanmaya başladım ve her hafta gözle görülür degısımler oldu ,altı ay sonunda minimal şeyler haricinde bi çok şeyi Gamze hanımın seansları sayesinde aştım kendisine çok teşekkür edıyorum iyi ki tanıştık
d.....
5 yaşındaki kızım için doktorumuzun yönlendirmesiyle Gamze Hanıma başvurduk.Değerlerdirme sonrası kızımda çoklu duyusal işlemleleme sorunları,dikkat süresi ve sosyal iletişim konularıyla alakalı problemlerimiz olduğunu bunların sebeplerini ve nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda bizlere çok açıklayıcı şekilde bilgi verdi ve seans planlaması yaptık haftada 2 gün olarak başladık 1 aydır gidiyoruz bu süreçte beklediğimizden çok daha hızlı farkları görmeye başladık Gamze hanıma çok teşekkür ederiz sürecin sonunda herşeyin daha güzel olucağına inanıyoruz
3.5 yaşındaki oğlumun bir takım huzursuzlukları mızmızıkları ve sakarlıkları sebebiyle gamze hanıma değerlendirmeye gittik. 6 aylık süreçte de oğluma her zaman bir abla gibi sevgiyle yaklaştı eksikleri için bizi her zaman bilgilendirdi ve eşimle bana birçok şey öğretti. Artık oğlum çok daha uyumlu hatta bisiklet bile sürebiliyor bu gelişmeleri görmek ebeveyn olarak bizi çok mutlu etti. Gamze hanıma emekleri ve her zaman ulaşılabilir olması sebebiyle çok teşekkür ederiz.
em...n
Gamze hanımla daha önce tanışabilme şansımız keşke olsaydı diyenlerdenim.kendisi harika bir eğitmen.6 yaşındaki oğlumla kendisiyle birlikte güzel yollar katediyoruz.daha güzel günler göreceğiz inşallah. sadece kurumla kalmayıp her ulaşmaya çalıştığımızda elini uzattığı için kendisine teşekkür ediyorum.kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra gerek duyusal anlamda,gerek dil anlamında çok güzel ilerlemeler gördük. iyi ki varsınız Gamze hocam
m....h
Gamze Hanıma duyu bütünleme sorunlarımizla alakalı başvurduk 8 aylık süreçte iletişim becerileri ve sosyal hayata katılım işitsel hassasiyetleri ve diğer duyusal sorunlarimiz çözüme kavuştu.Cok guleryuzlu bir terapist kendisi ve oğlum ona gideceği günleri iple çekiyor.
na...ı
Gamze hanımla sürekli çalışıyoruz hiperaktivitesi olan oğlum için ve baya gelişim kaydettik. Açıklamaları ve ilgisinden çok memnunuz. Emeklerine sağlık.
Gamze Manici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Manici, Ergoterapi. Size Gamze Manici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Kognitif Rehabilitasyon, Randevu, Otizme Erken Müdahale, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Mesleki Rehabilitasyon, Ergoterapi, Online Danışmanlık, Ergoterapi Randevusu.
Gamze Manici adresi nerede?Gamze Manici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Manici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Manici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Manici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Manici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gamze Manici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Manici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Manici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Manici hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gamze Manici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.