Üyesi olduğu dernekler
Amerikan Oftalmoloji Akademisi
Avrupa Katarakt ve Refraksiyon Cerrahları Derneği
Amerikan Katarakt ve Refraksiyon Cerrahları Derneği
i̇...r
5.5 gibi çok yüksek astigmatım vardı. Gökay Bey'e "kendisine güvenen" bir hekim aradığım için gittim. Bana göre bu işler uçak pilotluğu gibi. Hele de göz gibi bir organ ise durum. Ayrıca Kendisi ticarethane işletme mantalitesiyle hareket etmeyen bir doktor kesinlikle. Realist, gerçek ne ise onu ifade ediyor, beklentilere dair dürüstçe yaklaşıyor. İlasik önerdi ve ameliyat oldum. Operasyon sonrası göz kuruluğu neredeyse hiç hissetmiyorum. Gözlüksüz çok net görüyorum. 20/20 görme düzeyindeyim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız bazen kapıda yoğunluk oluyor. :)) ki bu da normal.
s ...a
Dr. Gökay Bey’e yurt dışında yaşayan bir arkadasimin tavsiyesi ile gittim. Kendisi arkadaşıma akıllı lens takmış ve çok memnun kalmış. Bende hem yakın hem uzak astigmat olduğu için akıllı lens ile ilgili allımda bir çok soru işareti vardı. Gökay Bey detaylı muayene ve tetkikler yaptıktan sonra benim için multifokal torik lensin uygun olduğunu söyledi. Ameliyat sonrası süreçte yaşayacaklarımı detaylı bir şekilde anlattı. Operasyon sürecinde çok ilgili ve rahatlatıcı davrandı sağolsun. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti çok memnunum. İyi ki bu ameliyatı Dr. Gökay Bey’e olmuşum, çok sorunsuz bir süreçti tavsiye ederim.
7 Ekim 2022 tarihinde kendisi lazer operasyon ile gözümü cizdi, kesinlikle bu konuda kendisini tavsiye ederim, tetkikleri inceledikten sonra detaylı olarak yapabileceği yöntemleri anlatıyor, lazer operasyon sırasında da hep konuştu ve kac dakika kaldı neler yapıyor vs anlattı, ve operasyondan sonra da hiçbir acı hissetmedim. Kendisine teşekkür ederim.
s....y
En başında gözümde uçuşan siyah noktalar şikayeti ile tanıştım Gökay hocayla bu konuda beni çok rahatlatıp korkulacak bişi olmadığını güzelce anlattı. Daha sonra 3.75 astigmat ve 3.25 miyopla gidip 0.50 astigmat ve 0.25 miyop ile çıktım 29 Eylül'de lazer ameliyatı oldum. Tedavi sürecim hala devam ediyor ve bu süreçte bütün sorularıma sıkıntılarıma çok kısa sürede cevap verdi. Operasyon öncesi, yapıldığı an ve sonrası hep motive etti benim kadar korkan birini bile cesaretlendirdi. Gökay bey çok nazik ve kibar biri ona bu süreç için teşekkür ediyorum.:)
Gökay bey, no touch prk yöntemiyle lazer ameliyatımı gerçekleştirdi. Bu süreçteki rahatlatıcı yaklaşımından ve ilgisinden çok memnun kaldım.
Gözlerim 5 numaraya yakın miyoptu ve ameliyattan bir ay sonrasında çok iyi görmeye başladım. Doktoruma çok teşekkür ediyorum.
Miyop olan gözlerimi cizdirmek için muayene ye Dr Gökay bey e gittim , yaklasimi hastanın üzerindeki korkuyu alması ,hasta psikolojisini anlaması çok güzel , o yüzden gönül rahatligiyla gidebilirsiniz.
Gökay Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökay Günay, Göz Hastalıkları.
Gökay Günay adresi nerede?Gökay Günay adresini belirtmedi. Gökay Günay yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gökay Günay adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökay Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökay Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökay Günay hangi dilleri konuşuyor?Gökay Günay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökay Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökay Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökay Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökay Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gökay Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.