Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ce...ı
4 aydır kızım için doktor konusunda pek şanslı değildik. Gonca hanım tavsiye edilmişti ama yoğun olduğu için pek denk gelememiştik. Sonunda kendisiyle tanıştık. Genelde asistana boy kilo ölçümü yaptıran, beslenmesini sorup gönderen doktorlardan sonra Gonca hanım büyük bir nimet oldu bizim için. Detaylı muayenesi, anne babayla iletişimi bizim sormak istediğimiz soruları daha sormadan kendisin bütün detayları ile paylaşması kızımızla ilgili beslenme ilaç aşı her detayı kendi defterine yazması, bir sonraki muayene tarihini bile belirtmesi mükemmeldi. Muayaneyi bitirmek için gözünüzün içine bakmak yerine uzun uzun detaylı muayane yapması bilgi paylaşmasıda ayrıca çok güzeldi
he...i
Muhteşem bir doktor.Hastasının takibi çok düzenli takip eden,dalında çok başarılı bir doktor.Çocuklarımın bebeklik .döneminden 7 yaşına kadar Gonca hocam takip etti.Çok ama çok memnundum. Herkese tavsiye ederim .
se...ı
dalında çok başarılı bir doktur. ilaç verdiğinde çok başarılı. Doktordan yana sıkıntım olmadı hiç ama hastane yönetimi kötü çok fazla randevulu hasta alıyorlar. Gonca hanımda mecburen yetişmek için hızlı hızlı muayene ediyor. Randevu almak çok zor. Ve sıranız gelse bilehep bekliyorsunuz.
me...g
26.07.2013 tarihinde 1 aylık bebeğimizi kontrol için Central Hospital da çalışan Gonca Özmen hanım a götürdük.
Gonca hanıma bebeğimizindoğum geçmişinianlattık.Bebeğimiz yenidoğan sarılığı olmuş ama 2.haftada sarılık düşmüştü..Gonca hanım bebeği gelişi güzel sadece göğsünü birkaç saniye dinledikten sonra birdenbire bize bebekte sarılık devam ediyor hatta idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir gizli sarılık olabilir dedi ve bizden 9 test istedi.ama testlerde hiçbirşey çıkmadı.Ayrıca laboratuvar sonuçlarındaki referans değerleri de yanlış yazılmış.Gonca hanımı konu ile ilgili aradığımda açıklama yapmak istemedi ve açılmaka yapmak zorunda değilim dedi.bebeğimin kanı gereksiz yere alındı diye düşünüyorum.
ye...z
Kesinlikle çok ilgili ve sıcak bir hekim. Herkeze tavsiye ederim.
Gonca Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gonca Özmen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gonca Özmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periton Diyalizi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Yenidoğan Takibi, Apgar Skoru, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Fototerapi, Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Hemaferez.
Gonca Özmen adresi nerede?Gonca Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gonca Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gonca Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gonca Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gonca Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gonca Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gonca Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gonca Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla