Yaygın Anksiyete Bozukluğu, İzmir
Mansuroğlu mah. 288/4 sok. No:16 Park Office Kat:1 Daire:4, İzmir • Harita
Uzm. Kl. Psk. Elif Işık
Psk. Melisa Ceren Çimili
Psikoloji
Mimar Sinan Mah. Şair Eşref Blv. Güneş Apt. No:80 K:1 D:4 Konak/İzmir, İzmir • Harita
İzmir Psikoloji Merkezi
Bostanlı Mahallesi 1807/2 Sokak No: 9/4 Oluşum Apartmanı, Karşıyaka • Harita
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri Daha fazla8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli • Harita
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Manisa Yaygın Anksiyete Bozukluğu