Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi
Kaptan Paşa, SSK Okmeydanı Hst. No:25, Şişli, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Hicran hocamız sayesinde şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık ve artık bebeğimiz üç aylık oldu kendisi ile yolumuz tesadüf olarak kesişti iyikide kesişmiş kendisi eşimin hamileliğin 4 üncü ayında perinetolag olarak gittik ve sonrasında da bütün takibimi hicran hocam yaptı kendisi herşeyden önce güler yüzü anlayışlı ve sonderece hastaları ile gece gündüz hafta sınu demeden ilgilenen görüp görmiyeceğiniz nadir insanlardan birisidir hocam iyiki varsınız.

Ş
Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

İlk gebeliğim düşükle sonuçlandıkdan sonra detaylı muayenlerin sonucu uterin anomalim olduğunu öğrendim. Ameliyat olmazsam gebeliğimin yine düşükle sonuçlanacağını söyleseler bile yolumuz Hicran Hocala kesişti. İyiki de tanımışım Hocamı. Ameliyat olmadan da Sadece Hicran hoca gebeliğin sonucunu iyi olacağına inanıyordu. Sık aralıklı takiplerle,tedavile, haftasonu ve bayram, gece saati demeden, sabırla her aradığımda yardımcı olan hocamla gebeliğimin sonuna kadar geldik. Sağlıkla bebeğimi kucağıma almamda Hıcran hocamın rolü büyüktür. işinde profesyonelliği, kibarlığı, kişiliğile, ilgisile, bilgisile bu surecin daha rahat kolay geçmesini sağladı. Doğumumuz ve doğumdan sonraki sureç de ağrısız geçti. Hocama Ne kadar minnetdar olsam azdır.İyiki varsınız İstanbulun en iyi perinatologu, iyiki tanımışım sizi İşığınız hiç sönmesin, işığınızla bizi hep aydınlatın

T

Sevgili doktorum Hicran Acar Şirinoğlu
Daha önce 3 kez düşük yapmış olmam sebebiyle kendisiyle yollarimiz kesişti. Hemen basladigi tedavi sayesinde bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşmamı sağladı. Bu uzun süreç boyunca samimiyeti ve içtenliğiyle her konuda yardımcı olan mükemmel bir hekim. Her seferinde detaylı muayeneleri ve açıklayıcı bir şekilde bilgi vermesiyle içimi rahatlatarak süreci daha rahat geçirmemi sağladı. Yaptığı sıkı takiplerle sureci sonuna kadar yönetti.Bebeğim sağlıklı bir şekilde şuan kucagimdaysa bu güzel doktorum Hicran Acar Şirinoğlu sayesindedir. Sadece doktorluguyla değil insaniyetiylede gönlümde taht kurmustur . Kendisine minnet duyuyorum ve bu mükemmel insana iyiki varsınız demek istiyorum...hersey için

Ç
Konum: başka bir yer Diğer

Hicran hocam ile ilk gebeliğimde tanıştık ve İyi ki tanıştık riskli olan gebeliğimi ilgi ve alakası ile süreci hafif atlatmama destek oldu . Ayrıca belirtmek isterim ki hiç bir şekilde gereksiz ilaç alımı yaptırmayarak hamilelik sürecimi doğal geçirmemi sağladı Hamileliğimin 31. Haftasında ayağımı kırdım ve ameliyat süreç yönetimlerinde bizi hiç yalnız bırakmadı Doğum, hastane işlerinden korkan ben sayesinde en hafif şekilde bu süreci atlatarak kızımı kucağıma aldım İyi ki yollarımız kesişmiş Hicran hocam sizi seviyorum

Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Daha önce 2 sezaryan ameliyatı geçirmiş bir gebe olarak sevgili hocam Doç. Dr. Hicran ACAR ŞİRİNOĞLU' ndan ilgisi, alakası, güler yüzü, ayrıntılı bilgi vermesi ve motive etmesi her anlamda, doğumumu yaptırması vs. gebeliğimin tüm sürecinde yakından ilgilenmesinden çok memnun kaldığımı söylemek isterim. Daha önceki gebeliğimin dekolman sebebiyle sonlanması ve bebeğini kaybetmiş bir anne olarak iyi ki Hicran hocama takipli bir gebe olmuşum diyorum. Burdan da kendisine minnettar olduğumu söylemek isterim. Önceki acı tecrübemden de dolayı 37. haftada daha da beklemeyerek doğumumu yaptırdı. Hatta doğum esnasında bebeğimin mekonyumlu olduğu tespit edildi ve 37. haftada alınmasının da ne kadar iyi bir zamanlama olduğu anlaşıldı. Böyle iyi hekimler iyi ki varlar...

Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Hicran Hocam için ne yazsam az kalacak. 6. Tüp bebek sonucu ikiz gebelik 9.hafta bebeklerden birinin kalbi durdu Hicran hanım ile perinatoloji randevusu ile tanıştık ve o gün demiştim ben kesinlikle Hicran hanım ile devam etmeliyim.
Tüm korkularımızı hiç sıkılmadan ve korkutmadan cevapladı tüm zor süreçlerimizde destek oldu bir dr dan ötesi sezeryan ile doğum yaptım 2. gün ayaktaydım iyi ki yollarımız kesişmiş rahat bir gebelik ve rahat bir doğum için Hicran hanımdan başkasını düşünemiyorum gözleriniz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz hayatımın bundan sonraki kısmında hep olacak iyi ki var..

Ö
Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Hicran hanıma Annemin idrar kaçırma sorunu için gittik muayene ve ameliyat sürecinde çok ilgili davrandı ameliyat sonrasında sorunlarından kurtuldu annem Hicran hoca gerek Ameliyatta gerek sonrasındaki takip sürecinde inanılmaz ilgili davrandı kendisine minnettarım iyiki sizin gibi doktorlar halen var

Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Hicran hocam için ne yazarsam yazayım kelimeler yetersiz kalacaktır. Hicran hocamla ilk gebeliğimde tanıştık. Riskli bir gebelik süreci geçirdim. Ama onun işindeki profesyonelliği, tecrübesi, güler yüzü ve samimiyetiyle bu süreci daha rahat atlattık. Hem ben hem kızım iyiysek hicran hocamın sayesinde oldu. Ona ne kadar dua etsek az. Şimdi ikinci çocuğumu kucağıma almak için gün sayıyorum ve tekrardan gözümüz kapalı ona güvenip bu süreci de onunla yürütüyoruz. İyi ki yollarımız kesişti…

Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Hicran Hanım, iyi ki var. Annemi uzun yıllar korktuğu için ihmal ettiği kontrolünü yaptırmaya gitme konusunda ikna etmiştim. Korkunuz sağlığınızın önüne geçmesin diye bu sürecin nasıl ilerlediğinden bahsetmek istedim. Yapılan muayene sonucunda miyomları olduğunu öğrendik. Açıklayıcı, samimi bilgiler doğrultusunda nasıl bir yol izleyeceğimize dair bilgi aldık. Hicran Hanım, annemin yaşı 57 olduğu için de ameliyat yapıldığında rahiminde alınmasının fayda sağlayacağını belirtti. İlerde tekrar aynı süreci yaşamamak adına doğru bir karar almamızı sağladı. Verdiği güven ile annem çok rahat bir şekilde ameliyata girdi. Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ameliyat sonrasında ki süreçte de iletişimini devam ettirdi. Annem kendini daha iyi hissediyor ve sağlığına kavuştu. Çok minnettarım. Başarılarının devamını dilerim..

Konum: Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Diğer

Hicran hanıma rutin kontrol için gitmistim. Yapılan muayene sonrasında rahimde kist olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Kistler ile birlikte ileride sorun yaşamamak için rahiminde alınmasının sağlıklı olacağından bahsetti. Süreç ile ilgili bana detaylı bilgi paylaşımında bulundu. Yaklaşımı şevkatli ve rahatlatıcı yönde oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş ameliyatımı onun bana verdiği güvenle çok rahat geçirdim. Ameliyat sonrasın da ilgi ve alakasindan da çok memnun kaldım. Sayesinde sağlığıma kavuştum. Onu çok seviyorum. Allahım sağlıklı uzun ömürler versin Başarıları daim olsun. Sevgilerimle.