Koroner Anjiyografi
Balon ve STENT uygulamaları
Ameliyatsız kalp kapak işlemleri (TAVİ, mitraklip)
Kalp pilleri ve ritm bozuklukları
Hipertansiyon
g.....
Araştırmalarım ve çevremden duyduğum kadarıyla iyi bir doktor annem anjiyo oldu ve yine olması gerekiyordu İlker beyden aldık randevu kendisinin bizlere açıklamaları yönlendirmesi güven verdi içimdeki korku az da olsa gitti şuan beklemedeyiz anjiyo günümüz gelince doktorumuza gönül rahatlığıyla gidicez umarım herşey güzel olacak
ca...ç
Sn Hocamız covid 19 salgın 'ın çok başlangıcında, babama anjiyo işlemi yaptı. Babamın durumu çok riskli idi, böbrek yetmezliği ve diyabet hastası olup 76 yaşında idi. Hastane çıkışı salgın nedeni ile kontrole gidemedik
Ancak msj iletişim ile bize okadar çok yardımcı oldu, yönlendirdi, çok ama çok ilgilendi. Ailece size minnettarız Hocam. Sevgiler, saygılar....
nu...r
Hastası ile ciddi anlamda ilgilenen güler yüzlü bir insan.Hastasına gerekli açıkmlaamaları anlayabileceği dille anlatan konusunda çok başarılı bir doktor.Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
İlker Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Gül, Kardiyoloji.
İlker Gül adresi nerede?İlker Gül adresini belirtmedi. İlker Gül yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İlker Gül adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Gül hangi dilleri konuşuyor?İlker Gül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlker Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.