Dyt,İpek Buluş İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik 2022 yılına mezun olmuştur. İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Yüksek lisansına devam etmektedir. Şu an Özel Doğa Hospital hastanesin de hastalarına hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +7 daha fazla

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Aldığım tedaviden memnun kaldım herkese tavsiye ederim önerdiği şekilde devam ettim. Sağlığımda düzelmeler oldu 2 defa gittim görüşmeye devam ediyorum. Sağlıklı yaşam için görüşme sağlamıştım verdiği listenin %80'i kolay %20'lik kısmı ufak tefek zorlayacak liste değil. İpek hanımın en beğendiğim özelliği insana yardımcı olmaya çalışması saygılı olması insanı dinlemesi oldu.

Z
Konum: Doğa Hospital Diyetisyen Randevusu

Yıllardır diyet yapıyordum ama pek fazla verim alamadım ama ipek hanıma gittiğimden beri 1 ayda çok memnun kaldım.Sıkılmadan istediğim şeyleri yiyerek devam ediyorum. İpek hanımın açıklayıcı konuşmaları ve ilgisinden çok memnunum ve bu yüzden ona çok teşekkür ederim. Zayıflamak isteyen herkese tavsiyelerimi iletiyorum.

Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim :)

Her hafta düzenli gidiyorum her hafta ortalama 2 3 kilo veriyorum verdiği listeleri kolaylıkla uyguladım. Hastaneye gitmiştim orada tanıştım. Seçenek sunuyor şunu yapabilir misin bunu yapabilir misin hangisi uygunsa ona göre diyet listesini hazırlıyor şu olacak bu olacak demiyor sunuyor hangisi bana uygunsa onu uyguluyor.

Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim :)

Hastaneyi tanıdığım için kilo vermek için ulaştım İpek hanıma verdiği listeler bana uygundu kolay uyguladım.Kendisi çok rahat güzel konuşuyor danışanlarıyla çok iyiydi. 1 ay olacak görüşmelere devam ediyorum 13 kilo civarı verdim.

Konum: Doğa Hospital Diyetisyen Randevusu

İpek Hanım hastaları ile sanki bir arkadaş gibi diyalog kurarak hastaların kilo verme stresine girmelerini engelliyor.Yaptigi tüm anlatımlar detayli ve açıklayıcı olduğu için uygulamak ve anlamakta zorluk çekiyoruz. Kesinlikle İpek Hanımla tanışmadan ben kilo veremiyorum demeyin tavsiye ederim.

Konum: Doğa Hospital Diyetisyen Randevusu

İpek hnm danışmaya başladığım dan beri hazırladığı diyet programı uygulayarak kolayca kilo veriyorum hafdalık 2 veya 3 kg veriyorum her hafda cuma günü randevu veriyor ve telefon açtığımda cevap veriyor ve kendi de soruyor diyet nasıl gidiyor diye ilgi ve alakası çok iyi İpek hnm teşekkürler

Konum: Doğa Hospital Kilo Verme Diyetleri

ipek hocamın güler yüzü ve ilgisi insanı gerçekten motive ediyor. Onunla bu yola başlayalı 3 hafta olmasına rağmen şimdiden 3 kilo gitti bile

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Mide balonu uygulamasi sonrasi İpek hanimla tanistım hayatımda yapmış oldugum en güzel seydi.Haftalik insani yormayan bir programla 93 kilo ile basladim. Normal diyetlerde ac kalarak ve enerjisiz hissederek kilo vermek gercektende zor ve Ipek hanim sayesinde hem istediklerimi yiyerek hemde enerjik hissederek kilo verebildigimi görmek beni heyecanlandiriyor .Güncel kilom 78 hedef kilom 70 daha yolumuz uzun ayrıyetten diyetisyenim ile ortak liste olusturup her konuda alternatifler üretebilmek gercektende güzel ilk zamanlar tatsız tuzsuz seyler yiyerek ac kalarak kilo veriliyor sanıp korkmustum deneyimleyince anladımki bir bilene danışmak her zaman en dogrusuymuş..