Merhabalar, ben Diyetisyen İrem Küçer. Yeditepe Üniversitesi 2022 yılında yüksek onur öğrencisi olarak beslenme ve diyetetik (lisans) ve gıda mühendisliği (yan dal) bölümlerinden mezun oldum. Şuanda Yeditepe Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalında yüksek lisans yapmaktayım. Bariatri, diyaliz ve poliklinik deneyimlerimin ardından şuan da online danışamanlık hizmeti vermekteyim.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Kontrol Randevusu
Kontrol Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. İrem Küçer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İrem Küçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Küçer, Diyetisyen. Size İrem Küçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Kontrol Randevusu.
İrem Küçer adresi nerede?İrem Küçer adresini belirtmedi. İrem Küçer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İrem Küçer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Küçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Küçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Küçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Küçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İrem Küçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Küçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Küçer ile iletişime geçmenizi öneririz.