Kalp Ve Damar Cerrahisi
Kalp ve damar cerrahisi
Beştelsiz Mah. Seyitnizam Cad. 101 Sok. No:107, İstanbul • Harita
Özel Avrasya Hospital
Fırat Üniversitesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Anatomi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaÜniversite Mah., Elazığ • Harita
Fırat Üniversitesi
Manisa Şehir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaAdnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa • Harita
Manisa Şehir Hastanesi
Özel Türkiye Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaMerkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli • Harita
Özel Türkiye Hastanesi
Tuzla Gisbir Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaSahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
Tuzla Gisbir Hastanesi
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli • Harita
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Doktor Muayenehanesi
Adana Yüreğir Devlet Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaSerinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236, Yüreğir • Harita
Adana Yüreğir Devlet Hastanesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal • Harita
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul • Harita
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Prof. Dr. Murat Başaran
Kalp ve damar cerrahisi