Kalp Ve Damar Cerrahisi
Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, Şişli • Harita
Özel Şişli Kolan Hastanesi
Kocaeli Özel Anadolu Sağlık Merkezi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi 2255. Sokak No:3, Gebze • Harita
Kocaeli Özel Anadolu Sağlık Merkezi
Yalova Devlet Hastanesi
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaİsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km, Çiftlikköy • Harita
Yalova Devlet Hastanesi
Erzurum Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi
Trabzon, Trabzon • Harita
Ergun Haliloğlu Muayenehanesi
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89, Altındağ • Harita
Adnan Menderes Bulvarı No:44 Pk.66200, Yozgat • Harita
Bozok Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Özel Karabük Vatan Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi Daha fazlaYenişehir Mahallesi Sağlık Sokak No: 1, Karabük • Harita
Özel Karabük Vatan Hastanesi
Harran Üniversitesi
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaŞehitlik Mah. Meteroloji Cad., Şanlıurfa • Harita
Harran Üniversitesi
İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67, Serdivan • Harita
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi
Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi No:145, Giresun • Harita
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hastane Cad. İktap Sok. No: 4, Selçuklu • Harita
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar • Harita