Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +2 daha fazla

Kişiye Özel Diyetler

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

P
Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Diyetisyen Randevusu

En sevdiğim diyetisyen sayenizde istediğim kiloya ulaştım . İlginiz ve alakanız ve tatlı diliniz beni çok motive etti iyi ki varsınız

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Kilo Verme Diyetleri

Melisa hanımın güler yüzlülüğü ve ilgisi sayesinde kilo verme sürecimi çok motive bir şekilde devam ettirdim. Kendimi kısıtlamadan, sevdiğim şeyleri yiyerek istediğim kiloya çok yaklaştım.

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Kilo Verme Diyetleri

Melisa hanım çok zarif çok tatlı dilli ve fazlasıyla anlayışlı işini seven bı beslenme uzmanı kendisine arkadaşımın tavsiyesiyle gittim doğum sonrası şeker dengesizligi şikayetim vardı normale döndü bu süreçte sağlıklı bir şekilde kilo vermeye de devam ediyorum.Melisa hanımla daha uzun ve keyifli bir yolumuz var kendisinden çok çok çok memnunum

R
Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Kilo Verme Diyetleri

Bir çok kez kilo vermeyi denedim başarılı olamadım taki Melisa Hanım la tanışana kadar kendisi sayesin de kısa süre de başarılı oldum kendisine çok minnettarım iyiki onunla tanışmışım iyiki varsınız Melisa Hanım

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Kilo Alma Diyetleri

Melisa hanımın enerjisi, ilgisi ve alakası kilo alma sürecim boyunca oldukça yüksekti. Her zaman iletişim halinde kalarak kontrollerine kurum dışında da Whatsapp üzerinden devam etti. Hazırlamış olduğu diyet listeleri ve önerileri çok etkiliydi, faydasını kessinlikle gördüm çünkü nasıl beslenme m gerektiğini de bu süreçte öğrenmiş oldum. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Troid Hastalıklarında Beslenme

Mesleğini en iyi şekilde yerine getiren bir diyetisyen. İyi ki diğer diyetisyenler de randevu bulamayıp Melisa hanıma gitmişim diyorum.Kilo problemim var üstelik de tiroid hastasıyım. O yüzden pek kilo veremiyordum ta ki Melisa hanımla tanışana kadar. Şimdi kolay bir şekilde sayesinde verebiliyorum. Gerçekten samimiyeti , iletişimi ve ilgi ve alakasına hayranım.

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Diyetisyen Randevusu

Daha önce bir diyetisyen tecrübem olduğu için çok daha net cevaplayabilirim ki; Melisa hn çok iyi bir diyetisyen. Diyet yapmanın aç kalmak değil,sağlıklı beslenmek olduğunu düşünen ve bunu verdiği listelerle danışanlarina da düşündüren bı diyetisyendir. Her kontrolde detaylı açıklama yapması,beni dinlenmesi ve bu doğrultuda beni yönlendirmesi çok hoşuma gidiyor. İyi ki yollarımız kesişti

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Diyetisyen Randevusu

Hem iletişimi ve güzel enerjisiyle hem de alanındaki yetkinliğiyle fazlasıyla güven veren bir diyetisyen. İyi ki tanışmışız. 10 haftada 14 kilo vermemi sağladı. Bu süreçte aç da kalmadım pes de etmedim. İdeal kiloma az kaldı ve hafta aksatmadan devam edeceğim. Çok teşekkür ediyorum buradan kendisine. :)

Ş
Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Diyetisyen Randevusu

Melisa Hanıma aşırı sağlıksız ve sezgisel yeme şikayetiyle gittim çok ilgili ve sizi sonuna kadar motive eden bir diyetisyen , artık sağlıklı bir şekilde besleniyorum ne kadar teşekkür etsem az çok memnunum

Konum: ÖZEL VERA TIP MERKEZİ ARMONİPARK Zayıflama

Melisa hanım kilo vermekle alakalı çok yardımcı oluyor empati duygusu üst seviye randevular keyifli geçiyor herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız