Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
pı...y
En sevdiğim diyetisyen sayenizde istediğim kiloya ulaştım . İlginiz ve alakanız ve tatlı diliniz beni çok motive etti iyi ki varsınız
i̇....
Melisa hanımın güler yüzlülüğü ve ilgisi sayesinde kilo verme sürecimi çok motive bir şekilde devam ettirdim. Kendimi kısıtlamadan, sevdiğim şeyleri yiyerek istediğim kiloya çok yaklaştım.
ay...
Melisa hanım çok zarif çok tatlı dilli ve fazlasıyla anlayışlı işini seven bı beslenme uzmanı kendisine arkadaşımın tavsiyesiyle gittim doğum sonrası şeker dengesizligi şikayetim vardı normale döndü bu süreçte sağlıklı bir şekilde kilo vermeye de devam ediyorum.Melisa hanımla daha uzun ve keyifli bir yolumuz var kendisinden çok çok çok memnunum
ra...a
Bir çok kez kilo vermeyi denedim başarılı olamadım taki Melisa Hanım la tanışana kadar kendisi sayesin de kısa süre de başarılı oldum kendisine çok minnettarım iyiki onunla tanışmışım iyiki varsınız Melisa Hanım
es...
Melisa hanımın enerjisi, ilgisi ve alakası kilo alma sürecim boyunca oldukça yüksekti. Her zaman iletişim halinde kalarak kontrollerine kurum dışında da Whatsapp üzerinden devam etti. Hazırlamış olduğu diyet listeleri ve önerileri çok etkiliydi, faydasını kessinlikle gördüm çünkü nasıl beslenme m gerektiğini de bu süreçte öğrenmiş oldum. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
me...
Mesleğini en iyi şekilde yerine getiren bir diyetisyen. İyi ki diğer diyetisyenler de randevu bulamayıp Melisa hanıma gitmişim diyorum.Kilo problemim var üstelik de tiroid hastasıyım. O yüzden pek kilo veremiyordum ta ki Melisa hanımla tanışana kadar. Şimdi kolay bir şekilde sayesinde verebiliyorum. Gerçekten samimiyeti , iletişimi ve ilgi ve alakasına hayranım.
ba...n
Daha önce bir diyetisyen tecrübem olduğu için çok daha net cevaplayabilirim ki; Melisa hn çok iyi bir diyetisyen. Diyet yapmanın aç kalmak değil,sağlıklı beslenmek olduğunu düşünen ve bunu verdiği listelerle danışanlarina da düşündüren bı diyetisyendir. Her kontrolde detaylı açıklama yapması,beni dinlenmesi ve bu doğrultuda beni yönlendirmesi çok hoşuma gidiyor. İyi ki yollarımız kesişti
se...k
Hem iletişimi ve güzel enerjisiyle hem de alanındaki yetkinliğiyle fazlasıyla güven veren bir diyetisyen. İyi ki tanışmışız. 10 haftada 14 kilo vermemi sağladı. Bu süreçte aç da kalmadım pes de etmedim. İdeal kiloma az kaldı ve hafta aksatmadan devam edeceğim. Çok teşekkür ediyorum buradan kendisine. :)
ş....k
Melisa Hanıma aşırı sağlıksız ve sezgisel yeme şikayetiyle gittim çok ilgili ve sizi sonuna kadar motive eden bir diyetisyen , artık sağlıklı bir şekilde besleniyorum ne kadar teşekkür etsem az çok memnunum
do...t
Melisa hanım kilo vermekle alakalı çok yardımcı oluyor empati duygusu üst seviye randevular keyifli geçiyor herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız
Melisa Karakaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Karakaş, Diyetisyen. Size Melisa Karakaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler.
Melisa Karakaş adresi nerede?Melisa Karakaş adresini belirtmedi. Melisa Karakaş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Melisa Karakaş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Karakaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melisa Karakaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melisa Karakaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Karakaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Melisa Karakaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Karakaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melisa Karakaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melisa Karakaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Melisa Karakaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.