Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
f.....
Merve Hanım'ı kilo vermek için iyi bir diyetisyen arayışındayken buldum. Danışanlarının yorumu da dikkatimi çekti gerçekten. Her gidişimde son derece iyi bir şekilde karşılıyor ki bu daha çok motive olmamı sağlıyor. Merve Hocam sayesinde bir şeyler başardığımı görmek, emeklerimin karşılığını almak çok güzel bir duygu. Bu süreçte kilo vermeye devam ediyorum. Merve Hocam'ın listeleriyle gerçekten kimse aç kalmadan kilo verir. Bana sağlıklı beslenmeyi ve bunu düzenli bir şekilde günlük hayatımda uygulamayı öğretti. Kendisinden çok memnunum. Danışma süresinde sürekli profesyonel bir şekilde destekleyici açıklayıcı dille anlatıyor Merve Hanım. Çevreme, ve diyetisyen arayışında olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim.
s...
Merve Hocam'ı kilo vermek için iyi bir diyetisyen arayışındayken buldum. Danışanlarının yorumu da dikkatimi çekti gerçekten. Her gidişimde beni o kadar güler yüzle ve samimiyetle karşılıyor ki bu daha çok motive olmamı sağlıyor. Merve Hocam sayesinde bir şeyler başardığımı görmek, emeklerimin karşılığını almak çok güzel bir duygu. Benden desteğini hiç esirgemedi, azıcık bir kendimle alakalı umutsuzluğa kapılsam hemen elimden tuttu ve yardımcı oldu. Bir sorum yahut aklıma takılan bir şey olsa hemen cevapladı, hemen ulaşabildim. Bu süreçte kilo vermeye devam ediyorum. Merve Hocam'ın listeleriyle gerçekten kimse aç kalmadan kilo verir. Bana sağlıklı beslenmeyi ve bunu düzenli bir şekilde günlük hayatımda uygulamayı öğretti. Kendisinden çok ama çok memnunum. Hatta her hafta yanına gideyim diye can atıyorum. Danışma süresinde sürekli destekleyici açıklayıcı bir diyetisyen Merve Hocam. Çevreme, ve diyetisyen arayışında olan tüm arkadaşlarıma canı gönülden tavsiye ediyorum.
s...
Kendisine kişisel olarak kilo vermek amacıyla ulaştım. 1.5 aylık süreçte kilo vermeye devam ediyorum. Kendisi asla aç bıraktırmıyor, insanı yeme ataklarına iten dengesiz listeler yapmıyor. Kişisel isteklerinizi dikkate alıyor ve en önemlisi bu süreçte kendimi hiç aç hissetmedim. Diyet sürecinde en önemlisi insan olarak bazen nefsinize hakim olamayabiliyor veya düzeniniz bozulabiliyor. Bu konuda sizi asla suçlu psikolojisine sokmuyor, hemen toparlatıyor ve motive ediyor. Kendisini çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Merve Hanım'ı zaten internetten görüyordum, danışanlarının memnuniyeti dikkatimi fazlasıyla çekti. Bir anda fazla kilomdan rahatsız oldum ve kendisine yazdım, hemen geri dönüş yaptı.
Seans içerisinde her zaman çok dertleşiriz, kafamız uyuştuğundan eğlenceli sohbetimizden sonra tartıya çıkarım ve sonucumu her detayıyla analiz eder, analiz kağıdıma yapıştırdığı stickerlar vazgeçilmezimiz. Merve Hanım bana diyet yapmanın aç kalmak olmadığını kesinlikle belirtir, çok haklı olduğunu ve onunla dengeli beslenmeyi öğrendiğimi kesinlikle söylüyorum.
Çevremdeki herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
s...
Merve Hanım'ı internetten araştırarak buldum. Yorumları ilgimi çekti ve kendisiyle tanıştım. 10 kilo fazlam var, ilk haftalardayız ve güzel sonuçlar aldık. Normalde çabuk kilo verebilen birisi değilim. Aç kalmadan, çok fazla kısıtlama olmadan, keyifli bir şekilde ilerliyoruz. Kendisinden çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Merve Hocam'a DoktorTakvimi uygulaması üzerinden ulaştım. Hamileliklerimden dolayı aldığım kiloları verememiş olmanın rahatsızlığı vardı. Kilomun boyuma göre fazla olduğunu artık bundan dolayı rahatsızlık hissettiğimi fark ettim ve kendisinden yardım almak istedim. Yüz yüze görüşme sağladık. Beni o kadar güler yüzlü karşıladı ki ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha o anda hissettim. Kendisiyle yaklaşık üç haftadır çalışıyoruz. Bu süreçte ideal kiloma ulaşmam için emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte bana verdiği destek ve ilgi, alakadan çok memnunum. Çevreme, dostlarıma ve benim gibi destek arayan, motivasyona ihtiyaç duyan insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
b...
İnternette diyetisyen arayışındayken Doktor Takvimi yorumlara denk geldim. Sonrasında sosyal medyadan kendisine ulaşıp randevu aldım. Kendisi diyet serüvenini kolaylaştırıyor. Güler yüzü ile rahat etmenizi sağlıyor. Merve Hanım diyet gibi uzun bir serüvende olumsuz hiçbir tavır sergilemiyor. Ayrıca keyifli hale getiriyor. Yargılamıyor ve randevularında rahat olabiliyorsunuz. Bilgisi, desteği, güler yüzü ve samimiyetiyle her şey güzel ilerledi. Yaklaşık 7 kiloyu da onunla beraber verdim. Kısa bir sürede. Sağlıklı ve yağdan kaybederek.
d.....
Yaklaşık bir ay önce kendisini araştırıp kilo ve kalp sorunu olan annem için sağlıklı beslenme sürecini başlattık. Annem bir ayda yaklaşık 6 kilo verdi ve bu süreçte açlık hissi çekmediğini söylüyor. Emin adımlarla, acelesiz ve motive edici bu diyet sürecini Merve Hanım’la devam ettireceğimiz için çok mutluyuz. Kendiniz veya sevdikleriniz için bir adım atıp beslenme düzeninizi gönül rahatlığıyla ona danışmanızı tavsiye ederim
se...
Merve ablayı burdan kendim araştırarak buldum. Çok güler yüzlü ve samimi biri aynı zamanda ilgili kilo almak için başvurdum ben şu ana kadarki olan süreçten çok memnunum. İlerleyin zamanın da aynı şekilde geçeceğinden eminim :)
ay...
Merve hanımla sosyal medya üzerinden tanıştım ve kendime kilo vermek için bir şans daha tanıdım. Çok güler yüzlü tatlı bir hanım. Danışanları üzerinde çok disiplinli ve titiz çalıştığı ofis ve masa düzeninden belli oluyor. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Yolun daha çok başındayız umarım yolun sonunu beraber görürüz.
Merve Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Uzun, Diyetisyen. Size Merve Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
Merve Uzun adresi nerede?Merve Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mah. İstiklal Cad. Atalay Apt No:35 Kat:3 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Uzun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Uzun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Merve Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Uzun hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Uzun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.