Antalya, Psikoloji
Psk. Ayşe Yılmaz
Psikoloji
Arapsuyu mah. Arapsuyu cad. 625 sok. No:38 Necati Tırak Apartmanı Kat:2 Daire :4, Antalya • Harita
AKDENİZ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ
Psk. Çiğdem Patır Artan
Psk. Esra Uğurlu
Kuşkavağı Mahallesi, 563. Sokak, Elso Apartmanı, No:15/1, Antalya • Harita
Özel Sempati Danışmanlık Merkezi
Arapsuyu Mahallesi Belediye Caddesi Kaymaz Kardeşler Sitesi B Blok No 19/11, Konyaaltı • Harita
Kemale Günhan Muayenehanesi
Karakocalı Cad.No:11, Antalya • Harita
Terapi Center
Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaOba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya • Harita
Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaVarlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa • Harita
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kadıpaşa Mahallesi Hüseyin Okan Sokak No:6 Kat:3 Daire:9, Antalya • Harita
Psikolog Mustafa Akdağ
Özel Olimpos Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaÖğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48, Konyaaltı • Harita
Özel Olimpos Hastanesi
Psk. Melisa Ersarı
Kepez, Antalya • Harita
Psk. Melisa Ersarı
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaAnafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa • Harita
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Psk. Barış Kemal Kirik