Hastalıklarda Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
gü...m
Genç yaşta tansiyon teşhisi koyuldu ilaç başlandı ve Rabia hanımla tanıştım sayesinde hem sağlıklı kilo verdim hem tansiyon ilacından kurtuldum samimiyeti detaycı olması özgüvenimi arttırdı
de...
Ben çocukluğumdan beri diyetlerle uğraşırım hiç bir zaman midemin küçüldüğünü hissetmedim Rabia hanımla diyete başlayalı 2 aya yakın sürede hiç aç kalmadan hiç farketmeden az yemeye başladım ve 9 kilo verdim Rabia hanım bana yemek yemeği öğretti diyebilirim. Besinleri tüketirken nelere dikkat etmem gerektiğini, çiğnemenin ne kadar önemli olduğunu tatlı krizlerimi nasıl onleyecegimi gibi
Soranlara ben diyetteyim diyemiyorum çünkü ben hayatım boyunca sağlıklı olabileceğim bir düzen kurmaya çalışıyorum
Rabia Hanım'la beslenmeyi öğrenmek zevkli oluyor
Danışanına gösterdiği özen hassasiyet ilgi ve alaka çok özel hissettiriyor, herkese tavsiye ediyorum
em...
Rabia Hanım'a karaciğer yağlanması ve fazla kilolarımdan kurtulmak için başvurdum. İlk seansımız bir saate yakın sürdü, çok detaylı bir şekilde bilgilerimi aldı kan tahlillerimi inceleyip nasıl ilerleyeceğimizi anlattı, uygulanması gayet rahat bir beslenme programı hazırladı. İlgi alakası ve güler yüzü çok iyidi. Sağlıklı bir şekilde yağdan kilo veriyorum, andulasyon cihazının da etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle karın bölgesinde yağları azalttığını hissediyorum. Sağlığınızı ön planda tutan bir yaklaşımla zayıflamak istiyorsanız tercih etmeniz gereken bir klinik.
Rabia Hanımla sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için kendisinden destek aldım. İlk görüşmede kan değerleri, ölçümlerim,vücut değerleri,beklentilerim,yiyip yiyemedim besinler göz önünde bulundurularak görüşme gerçekleştirdik. Listede farklı tercihler olması benim için güzeldi sürekli aynı besini tüketerek sıkılmamı engelledi. Listeleri haftalık olarak duruma göre tekrardan düzenliyor. Kabızlık ve ödem gibi sorunlarım olduğunda çözüm önerileri bu sorunlarımı gidermemde yardımcı oldu.Takıldığım veya öğün değiştirme durumlarında bunları nasıl yapabileceğim ve dengelebiliceğim hakkında bilgilendirdi. Ben dirençli kiloda kaldığımda listeyi ona göre hazırlayıp o kiloyu kırmamda yardımcı oldu.Sorduğum sorulara açıklayıcı ve güzel bir şekilde cevap verdi. Bu davranışı çekinmeden iletişim kurma açısından beni rahatlattı ve motive etmesi beni diyete bağlılığımı sağladı. 2.5 ay gibi bir süre içerisinde 8 kilo verdim. Biraz daha devam etmeyi düşünüyoruz.
Rabia Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Eroğlu, Diyetisyen. Size Rabia Eroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Diyet, Hastalıklarda Beslenme, Online Danışmanlık, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Rabia Eroğlu adresi nerede?Rabia Eroğlu adresini belirtmedi. Rabia Eroğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Rabia Eroğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rabia Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Eroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Eroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rabia Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.