İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı, Altındağ
fa...l
slm eşimi ilk raziye hanım doktora götürdüm bebeğimiz 1.5 aylıkken gece hiç bilmedigimiz birşeyle karşılaştık gece saat 23:00 24:00 de kendisini aradım bana acil hastaneye gelmemizi söyledi eşimi muayene ettiğinde eşim düşük yapmış hemen ameliyata aldı ve eşimi zehirlenmekten kurtardı ikinci gebeliktede yine aynı doktor hanıma götürdük çokta iyi geçti alllah razı olsun
kd...i
işini seven, bilgili ve hastasıyla ilgilenen bir doktor. kendisine iş hayatında başarılar diliyorum.
kd...i
işini seven, hastasıyla ilgilenen, bilgili ve dürüst bir doktor. kendisine başarılar diliyorum
tü...r
Ben Raziye hanımdan hiç memnun kalmadım benim hamileliğimin dış gebelik olduğunu anlayamadı ve bana düşük yapıyorsun diye alttan fitil vererek kürtaj olman lazım dedi.Sağlık ocağında bir gün önce tahlil olduğumda gebelik değerlerim yüksekti ve kanamam oluyordu.Bunu ben muayeneye gittiğimde söyledim ve bana sağlık ocağındaki sonuçlardan hiç bir şey anlaşılmayacağını söyledişifa hastanesinde çiğdem top'a götürdü.o benim düşük yapmadığımı,gebelik değerleri hala yüksekse dış gebelik olabileceğini söyledi hemen tahlile gönderdi.Tahlil sonucunda değerler 10.000 e yükselmiş beni tıpa okan beye gönderdi.eğer ona gitmeseymişim ölüyormuşum.hemen acilen ameliyata aldı okan bey.şükür kurtuldum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
ilgili, cana yakın ve dürüst bir doktor. başarılar diliyorum.
fa...n
O İŞİNİ ÇOK İYİ BİLEN,HER PROBLEMİ DOĞRU TEŞHİS EDİP DOĞRU TEDAVİ EDEBİLEN, BUNDA ŞÜPHE ETMEDİĞİ GİBİ ŞÜPHE DE UYANDIRMAYAN ,KADINI KADIN OLDUĞUNA,ANNE OLMAK İSTEİĞİNE PİŞMAN ETMEYEN,EDEPLİ,ÇOK EMİN VE GÜVENİLİR BİR DOKTOR.ALLAH İYİKİ ONA KADI DOĞUM UZMANI OLMAYI NASİP ETMİŞ.DAHA ONUN GİBİ NİCELERİNE İHTİYACIMIZ VAR.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
fa...r
çok memnun kaldım. çok güzel ilgilendi ve çok güzel davrandı. kendisini diğer arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. kendisine teşekkür ediyorum.
Raziye Desdicioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Raziye Desdicioğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Raziye Desdicioğlu adresi nerede?Raziye Desdicioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Raziye Desdicioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Raziye Desdicioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Raziye Desdicioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Raziye Desdicioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Raziye Desdicioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Raziye Desdicioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Raziye Desdicioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları