Herhangi bir hizmet eklenmemiş
SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kızılırmak, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Buraya geldiğimde çenem ilerdeydi şimdi düzeldi fark inanılmaz özgüvenle gülüyorum

R
Konum: SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Sıla hanıma, oğlumun ve kızımın çene tedavileri için gittik. Şeffaf plak tedavilerinde çok güzel sonuçlar aldık ve sonunda bu sefer kendim için gelebildim. Tecrübesine her daim güvendiğim bu yetenekli eller benimle de çok güzel ilgilendi.

Konum: SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Alt çenem gerideydi çene splinti kullandım çenemdeki ağrılar geçti, görünümü çok güzel oldu, tedavi sürecim de çok kolaydı.

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

dişlerim yamuk ve çenem öndeydi sıla hocaya gittim hem dişlerim çok düzgün ve düzenli oldu hem de bununla beraber çenem de düzeldi işinde iyi olmasi bi kenara aynı zamanda çok cana yakın ve sempatik bir insan

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Üst dişlerimdeki fırlaklık sebebiyle Sıla Ablama başvurdum. Üst ve alt çenem şuan tamamen oturuyor. Çok güzel insanlar. Müthiş bir tedavi. İyi ki yaptırmışım.

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Dişlerimde yüksek düzeyde bir egrilik vardı fakat sıla hocamla birlikte kısa bi sürede inci gibi dişlere sahip oldum herkese tavsiye ediyorum

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Cocugumun ön dislerde egrilikler vardi tel tedavisi gorduk su an inci gibi cok memmunuz herkese tavsiye ediyoruz

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Güler yüzlü sempatik samimi ve profesyonel tavrı ile hastaneye geleceğim günü iple çekiyorumm dişlerimdeki ayrılıklığı tel tedavisi sayesinde düzelttik artık harika bir gülüşe sahibim

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Üst dişlerim ilerde ve üst üsteydi tedavi sonucunda gülümsemem güzelleşti geç kaldım diye korkuyordum fakat ileri yaştada yapılıyormuş iyi ki yaptırmışım keyifle gülüyorum

C
Konum: SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Mükemmel tek kelimeyle Sıla Hocamı anlatmam gerekirse gerçekten mükemmel …çok bozuk çarpışık olan dişlerimin düzelmesi tamamen kendisi sayesinde gerçekleşmiştir.emeklerine sağlık…o harika ilgisi samimiyeti ile gerçekten vazgeçilmez