Obezite
Tuğba hanım gerçekten mesleğini yürekten icra eden bir diyetisyen. Hayatıma iyi ki dokunmuş diyorum. İlk kez Diyetisten desteği aldım ve endişelerimi gidermem ve üstesinden gelmem konusunda fazlasıyla desteğini aldım. Kendisinin hazırlamış olduğu diyet listesi ile aç kalmadan ve sağlıklı beslenerek vücudumun ideal kilosuna kavuşmanın zor olmadığını öğrendim. Aynı zamanda tatlı krizlerim için tavsiye ettiği özel tariflerin de çok işe yaradığını belirtmek isterim.
Sürekli açlık atakları yaşıyordum ve çok düzensiz besleniyordum. Tuğba Hanım'ın hazırlamış olduğu program, kendisinin özel tarifleri ve tavsiyeleri sayesinde açlık ataklarım son buldu ve düzenli beslenmeye başladım. Bununla birlikte 1 ayda 4 kilo verdim. Sağlıklı beslenmenin ne olduğunu sayesinde öğrendim. Yeterli ve dengeli beslenmeyle kendimi daha enerjik, daha mutlu hissetmeye başladım. Özellikle evde çokça zaman geçirdiğimiz, daha az hareket ettiğimiz şu süreçte Tuğba Hanım olmadan sağlıklı ve düzenli beslenmeyi başaramazdım. Kendisi zorlandığım zamanlarda yanımda oldu ve güzel enerjisini hep hissettirdi. Tuğba Hanım ile tanıştığım için çok şanslıyım ve elde ettiğimiz sonuçtan çok memnunum. Tuğba Hanım'a ilgisi için çok teşekkür ederim, kendisi harika bir diyetisyen.
bu...p
Spor salonumdan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Tugba hanımla iletişime geçtim. Kendisinin benim uyanma,çalişma,spor ve uyku saatlerimi baz alarak hazırladığı beslenme programı sayesinde kendimi çok enerjik ve yüksek motivasyonlu hissediyorum. Vücudumdaki yağ oranım beslenme programı yardımıyla aç kalmadan hızlıca düştü Herkese beslenme alışkanlıklarını sil baştan sağlıklı oluşturmak adına şiddetle tavsiye ediyorum. Tugba hanıma hızlı dönüşleri, ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim
Kendisinden inanılmaz derecede memnunum.Uzun zamandır profesyonel ligte oyuncuydum amerikan futbolunda.Uzun zamandır kilo dengesizliğim vardı.Maç öncesi kilo almam gerekiyordu, bu da düzensiz bir hayat sürdürmeme neden oldu.Ama bu da Tuğba Hanım'la kısa bir sürede dengeli beslenerek ve bana belirttiği yemek listesiyle daha sağlıklı bir yeme düzenim oldu.Yaşam kalitem arttı.Bir haftada 5-7 kilo değişimim oldu, yeme düzenim değişti.Sebze ağırlıklı besleniyorum, uykularım düzene girdi.Gerçekten memnunum.
t.....
Referansla ulaştım kendisine.Genç,yetenekli ve tecrübeli bir danışman.Sağlıklı yaşam için tercih ettim.İkna edici ve oldukça ilgiliydi.Süreçte olumlu sonuç aldım, istediğim hedefe ulaşabildim.Daha dinç bir hissiyat içindeyim, kendimi daha dinç, daha sağlıklı ve daha mutlu hissediyorum.Kendiniz için iyi bir şey yapmak istiyorsanız Tuğba Yıldız'ı tercih edebilirsiniz.
Gayet memnun kaldım Tuğba Hanım'dan, kilo vermeyi onunla başardım. Şu an da devam ediyorum.Bir ayda 4 kilo verdim, daha önce kendi kendime yaptığımda hiç veremiyordum.Başkalarına da tavsiye ederim, devam ediyorum.Başardım Tuğba Hanım'la kilo vermeyi,çok mutluyum. Bende şeker başlangıcı ve insülin direnci vardı.Kendi kendime kilo veremiyordum, çok zorlanıyordum.Şimdi verdiğim kilolardan dolayı insülin direncim düştü.Yürüyüşe başladım, kendimi daha dinç ve daha zinde hissediyorum.Kilo vermek isteyen herkese tavsiye ederim.Bana hem bir yaşam koçu oldu hem de yaşam enerjisi verdi.Çok memnunum kendisinden.
Tuğba Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Yıldız, Diyetisyen. Size Tuğba Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Obezite.
Tuğba Yıldız adresi nerede?Tuğba Yıldız adresini belirtmedi. Tuğba Yıldız yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Tuğba Yıldız adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğba Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tuğba Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.