Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Doktor Muayenehanesi
ay...u
9 haziran 2022 tarihinde Omuz ağrılarım ve omzumdaki hareket kısıtlılığı sebebiyle Fiziksel Tıp ve Radyoloji bölümünden Doç.Dr.Ümit Yalçın için hastanenizden randevu aldım.Yapmış olduğum görüşme sonucunda, şikayetlerimi dikkatli bir şekilde dinleyerek bilgi ve tecrübesi ile hazırlamış olduğu tedavi planı için kendisine teşekkür ediyorum.Hastalarına karşı ilgili,nezaketli davranışı,bilgi ve donanımı bakımından hastaneniz için önemli bir değer olduğunu düşünüyorum.Kendisini tanımış olmaktan mutluluk duydum.Gerek insani yönü gerekse tıbbi donanımı mükemmel bir doktor.Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
şe...u
Ümit hocayla yollarımız kesişmeden önce dayanılmaz ağrılarım vardı, ayakta zor duruyordum, yürümekte zorluk çekiyordum,aynı zamanda omuz ağrılarım dan uyku uyumayı unutmuştum artık.Değerli hocamız öncelikle hasta psikolojisinden fevkalade anlayan bir doktor olduğundan, güleryüzüyle, sabrıyla her sorunuma cevap olduğu gibi, müthiş ve sonuç odaklı tedavi şekliyle de benim yürümemi,ağrılarımın olabilecek en az seviyeye inmesini, yaşam standardımın yükselmesini sağladı. Ne yazsam az kalır, Allah başımızdan eksik etmesin,kulvarında tek!
yu....
Bel ağrılarım için gitmistim. Son derece ilgili bir doktor. Alanında cok başarılı olduğunu düşünüyorum. Annemi de götürmüştüm ve kisa sürede etkisini gosterecek tedaviler uyguladi. Fizik tedavinin doğası gereği uzun bir surec alabiliyor iyilesmek ama Ümit bey her zaman son derece ilgili ve doğru teshisler koyan bir doktor.
gö...e
Annemin bacak ağrısı için gittiğimiz 3.doktor çok ilgili çok detaylı anlatıyor çok iyi muayene ediyor ve nokta atışı adım adım ilerleyip sonuça ulaşıyor şifanızı buluyorsunuz. İyi ki varsınız hocam minnettarım
tu...f
Son derece nazik,ilgili ve sorununuzun ne olduğunu basit bir dille anlatıyor.Kendisine teşekkür ediyorum
di...3
Boyun sırt bel fıtıkları ve el bacak uyuşmaları şikayeti ile geldik ümit bey bilgisi ve hastaya ilgisi son derece mükkemmel bir doktor şu an 15 seans fizik tedavi görme işlemine başladık teşekkürler
me...e
bugün ilk kez gittiğim dr Ümit Yalçın beyin ilgisinden çok memnun kaldım..umarım elim kolum ve omzumun siddetli ağrısindan dr Ümit beyin uygulayacaği tedaviyle kurtulacağım..saygılar
gu...5
Geçirdigim trafik kazasi sonrasında yaşadığım ağrılar ve sağ bacak his kaybı nedeniyle ümit beyin uyguladığı tedavi ile his kaybı belirgin şekilde düzeldi ve ağrılarım belirgin şekilde azaldı
ilgi ve alakası nedeniyle ümit Bey'e teşekkür ederim.
ba...4
Uzun yıllardır boyun ve omuz ağrısı çekmekteydim doktorumun doğru teşhis ve tedavisi ile ağrılarım son buldu.Fizik tedavi sürecimi kuru iğne tedavisi ile destekledi ağrılarım geçti ve hayat kalitem arttı. Kendisi ilgili kibar ve alanında uzman bir doktordur.
fa...e
F.hlyteke
İnanılmaz ayak bilegi ve diz ağrım vardı. Daha ilk günde ağrılarım son buldu. Çok ilgili kibar bir beyfendi. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Tşkler
Ümit Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Yalçın, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Ümit Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Ümit Yalçın adresi nerede?Ümit Yalçın adresini belirtmedi. Ümit Yalçın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ümit Yalçın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Ümit Yalçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ümit Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.