1997 yılında Bodrum'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi tamamladıktan sonra 2015 yılında Bodrum Anadolu Lisesi'nden başarı ile mezun oldum ve İstanbul Medipol Üniversitesini kazandım. Üniversite eğitimim boyunca bir çok farklı seminer ve kongrelere katılarak sürekli kendimi geliştirdim. Ayrıca kongrelerde poster ve sözlü sunumlarla kendimi akademik alanda da geliştirme fırsatı buldum. Eğitim sürecinde yapmıış olduğum gönüllü stajlar beni klinik alanında geliştirdi. Ayrıca Bodrum KATEM, Medipol Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi kurumlarda yapmış olduğum stajlar esnasında bir çok hasta ve vaka takibim beni meslek hayatına başarılı bir şekilde hazırladı. Mezun olduktan sonra pandemi sürecinin de etkisiyle mesleğimi online olarak sürdürmeye başladım. Bu süre içinde almış olduğum NLP eğitimi bireylerde davranış değişikliği ile sürdürülebilir beslenmenin daha mümkün ve kalıcı olduğunu gösterdi. Kurmuş olduğum online diyet sistemi ile halen birçok kişiye hizmet vermekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +37 daha fazla

Alkali Diyet

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Kilo ve kilo verememe sebebi ile kendisinden danışmanlık alıyorum ilgi ve alakadından verdiği motivasyondan çok memnunum henüz 2 ay oldu bana göre iyi ilerliyoruz şimdilik beni çok rahatsız eden karın şişliğimden vermiş olduğu kişiye özel diyet listesiyle kurtuldum kendimi daha rahat hissediyorum ve istediğim kiloya ineceğimden hiç şüphem yok. Bana bu yolda gereken desteği verdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.İyi ki bu yola seninle çıktım ve iyi ki varsın Ümmügülsüm durmak yok yola devam

Ben diyetisyenim Ümmügülsüm Özaraz dan çok memnunum her hafta diyet listesi hazırlıyor hemen ulaşabiliyorum her soruma cevap veriyor aç kalmadan sayesinde 10 kilo verdim diz ağrılarımdan kurtuldum ona teşekkür ediyorum

Konum: Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu

Yaşadığım kilo problemi için hocam sayesınde online diyet kampına katıldım ve 1 hafta gibi kısa bir sürede inanılmaz sonuçlar aldım ve devam ettim kendisi sadece diyet değil motivasyon ,spor ve hareket konusunda da çok yardımcı oldu

P
Konum: Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu

kilo vermek amaci ile randevu aldim. Güler yüzü anlayışı, ilgisi ve bilgisiyle kilo vermemi sagladi. Herseyden önce listelerimi benim kolaylikla yapabilecegim şekilde aç kalmadan keyifli hale getirerek hazırladı kendisine çok teşekkür ederim. iyi ki tanıdım kendisini

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Kendisi sayesinde hızlıca göbek yağlarımdan kurtuldum. Öneririm. En güzel yönü ise aç bırakmaması:)

Ö
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Dengeli beslenmek için gittim. Ve mükemmel bir sonuç aldım Allah razı olsun 10 puan olsaydı 10 puan verir idim müthişş....

Z

Ümmügülsüm Hoca çok ilgili bir uzman. Kendisi gibi bir diyetisyenle hiç çalışmamıştım. Her hafta ayrı ayrı diyet listeleri yazıyor. Sürekli tarifler paylaşıyor. Kendisine 7/24 saat ulaşabiliyorum. Tek amacı danışanlarına yardımcı olmak. Ümmügülsüm Hanım'ı gerçekten çok sevdim. Kendisi işini severek yaptığı çok belli olan, araştırmacı, kendine özgün bir diyetisyen.

Ümmügülsüm Hanım'la 2 ay öncesinde tanıştım. 6 kilo verdim ve devam ediyorum. Bana düzenlediği listelerle bayağı yol katettik. Kendisinin ilgisi alakası çok güzel. Bir şey danışmak istediğimde hemen yardımcı oluyor. Hiçbir sağlık problemim oluşmadı. Ümmügülsüm Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.

Ü

Ümmügülsüm Hanım'dan memnun kaldım. Kendisiyle 2 aylık sürecimiz oldu ve seanslarımızı sonlandırdık. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Çok iyi ilerliyorduk ama küçük bebeğimden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Ümmügülsüm Hanım çok sıcak, içten davrandı ve aşırı yakından ilgilendi. Gün içerisinde mesaj atıyordum ve her türlü yardımcı olabileceğini söylüyordu. Kendisi sıcak ve samimiydi.

Kilo verememe şikayetim vardı. Tavsiye üzerine ulaştım Ümmügülsüm Hanım'a. Online olarak görüşüyorum. 2,5 aydır devam ediyorum. 5 kilo fazlamın 2,5 kilosunu verdim. Yağdan gitmesi benim için çok büyük artı. Bölgesel olarak çalışıyoruz. Ümmügülsüm Hanım çok tatlı ve samimi bir uzman. Diyet listelerimi uygularken hiç zorluk yaşamıyorum. Sürdürülebilir olması adına günlük yaşan tarzıma, evimde pişen yemeklere uygun listeler oluşturuluyor. Ümmügülsüm Hanım genç olduğu için biraz ön yargılı yaklaşmıştım ama bütün önyargımı yıktı. Görüş açısı ve vizyonu çok güzel bir uzman.

Dyt. Ümmügülsüm Özaraz

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Bu bir yolculuk ve her zaman sizin yanınızdayım :)