Diyetisyen Randevusu

Kişiye Özel Diyetler

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu

Zehra Hanım’la baska bir arkadasımın tavsiyesi ile tanıştım. Öncelikle kan tahlillerimi istedi ve ilk defa ben insülin direnci testi yaptırdım. Bingo insülin direncim cıktı. Yıllardır denediğim bir sürü diyet programından farklı olarak ilerliyoruz. Hem doyuyorum hem de kilo veriyorum en önemlisi diyet stresi bitti. Tatil için bike zorlamayacak bir program ayarladık. Kendisi cok naif güleryüzlü ve gercekten işini iyi bilen biri. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Online emziren anne eliminasyon diyeti sürecinde Zehra Hanımın ilgisinden, yönlendirmesinden ve bilgisinden çok memnun kaldım. 5 haftada 5 kilo gitti.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Zehra Hanım, bilgilerini güncelleyen bir diyetisyen. Bu benim için kesinlikle çok önemliydi! Ben uzun süre açlıklar uygulayarak kanserden korunacağımı düşünürken, o hücrelerimizi aç bırakmadan sağlıklı yiyerek besleyebileceğimi öğretti! Kendisiyle aç kalmadan, doyarak, yeni tat ve tariflerle damak zevkime uygun bir şekilde 8 kilo verdim. Kendisinden aldığım ilhamla kürek sporuma, bisiklet binmeye geri döndüm. Beslenme konusunda kendisinden çok şey öğrendim ve uyguluyorum. Nerede nasıl denge kuracağımı biliyorum:) Bir de kendisi kesinlikle olduğu gibi biri. Zehra Hanım’ı tanıdığım için çok mutluyum ve de şanslıyım. Takıldığım yerde, ona ihtiyacım olduğunda telefonumun ucunda olduğunu biliyorum:) beslenmenin psikolojik tarafını çok iyi bildiğimden zaman zaman beni bir diyetisyen gibi değil terapist gibi dinlediği de olmuştur:)

Konum: Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu

Zehra Hanim'la bir arkadasimin tavsiyesiyle tanistim.
Diyetisyenle calismanin uzerimde stres yaratacagini düşündüğüm icin hep kendim kilo vermeye calisip hiçbir zaman hedefime ulaşamıyordum.
Uzerimde baski yapmadan, ac birkmadan ama disiplinini koruyarak hedeflediğim kiloya ulaşmamı sağladı. Motivasyonumun düştüğü zamanlarda pozitif yaklasimiyla beni motive etti, yoluma devam etmemi sağladı. 5 ayda toplam 9 kilo verdigime inanamıyorum. En büyük zaafım tatlıydı, profiterol yemeden saglikli tatlılar yiyerek de tatlı istediğinin geçebileceğini öğrendim. Unlu poacanin yerini fit ama bir o kadar da lezzetli bir poacanin alabileceğini öğrendim.
Zehra Hanim'in tarifleri artık mutfagimin vazgeçilmezleri. Beslenme tarzımı göz önünde bulundurarak bana uygun menüler hazırladı. Sorularima sabırla cevap verdi.
Kilo hedefimi tutturmuş olsam da, Zehra Hanim'a her zaman danışmaya devam edeceğim. Keske herkesin hayatında bir "Zehra Ergen" olsa. İyi ki yollarımız kesişti Zehrra Hanim iyi ki varsiniz...

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Zehra Hanım ile kardeşimin tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. Keşke çok daha önce kendisini tanısaymışım. Yıllardır ferritin değerlerim hep düşük olur bunun üzerine insülin direnci eklendi, sürekli kendimi halsiz bitkin hissederdim ve kendi çabam ile asla kilo veremediğimi gördüm. Hep düzgün beslendiğimi sanıyordum. Zehra Hanımcığım sayesinde sağlıklı beslenmenin ne olduğunu öğrendim, kilo vermeye başladım ve kan değerlerim düzene girdi, bu benim için imkansız görünüyordu hep. Görüşmelerimizdeki yaklaşımı, ilgisi, samimiyeti, disiplini, çözüm odaklı olması ve elbette lezzetli tariflerini söylemeden geçemeyeceğim. İyi ki yollarımız kesişmiş. İyi ki varsınız .

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çeşitli sıkıntılar ve metabolik sorunlarla Zehra Hanımcım ile yolumuz kesişti ve bana özel hazırladığı listelerle çok kısa sürede bile çok güzel sonuçlar alarak daha sağlıklı bir ben olarak hayatıma devam ediyorum. Her an ulaşabilir olması ilgisi alakası yaklaşımı en memnun kaldığım yanlarından. Daha yolumuz uzun inşallah Zehra Hanımcımla başarı ile devam edicez. Verdiği tariflerini güzelliğini eklemeden edemicem.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Yıllardır yaşadığım ve hayat kalitemi düşüren bağırsak sorunlarım vardı. Tavsiye üzerine Zehra Hanıma ulaştım. Çok güzel yol katediyoruz. Yıllar sonra herhangi bir bağırsak sorunum olmayan beş hafta geçirdim. Hayat kalitem yükseldi. Şimdi ise benim için sorunlu gıdaları buluyor Zehra Hanım. Aynı zamanda orantısal bir şekilde zayıflıyorum. Eskiden kilo verdiğimde ilk yüzüm çökerdi şimdi ise vücudumun her bölgesinden kilo vermekteyim.

Konum: Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler

Zehra Hanım ile bir doktor arkadaşımın referansı ile tanıştım. Gaz ve şişkinlik şikayeti ile başvurmuştum. 4 aydır her hafta ihtiyaçlara, yeni ortaya çıkan durumlara göre kişiselleştirilmiş haftalık listeler uyguluyoruz. Zehra Hanım Begüm yediklerimi kontrol ediyor, yorumlar yapıyor. Şikayetlerimden kurtuldum, kilo verdim. Kendisi ile sürdürüm ve beslenme danışmanlığı almak için bir süre daha devam etmek istiyorum. Ağzımın tadı yerine geldi diyebilirim.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Sizden Çok verimli bir yardım aldım o kadar ki şeker hastası tanısı birkaç ayda yok oldu. Bambaşka ve çok mutlu bir insanım. Emekleriniz çok kıymetliydi. İyi ki tanıştık, iyi ki varsınız

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Zehra hıcamla diyete başlamadan önce Addison hastalığı teşhisi almıştım. Zaten haşimoto teşhisim de mevcuttu. 56 yaşındayım ve beslenmeyle ilgili 30 yıldır bir fikrim var ve bu bende kendi fikrine fazlaca bağlanmak ve sabitlenmeyi beraberinde getirdi Hatta kendisine ahkam kesecek bir durumdaydım. Ama gerek kendisinin yumuşaklığı ve kibirsizliği gerekse kişilği yüzünden kendimi ellerine bırakmam uzun sürmedi.Yaklaşık iki ay verdiği diyete bire bir uymaya çalıştım. Arada şüphelerim oldu ve kendisi soğukkanlı yaklaşımıyla hemen kendime gelmemi sağladı. İki ay sonunda bu diyete artık alıştım ve kendim sürdürebileceğime inandım. Kendisi de beni gönül rahatlığıyla mezun edebileceğini söyledi. Yollarımız şimdilik ayrıldı.ama hemen üstüne yaptırdığım testlerim gayet düzgün çıktı.Diyete ve egzersize devam..Pozitifliği de insanın hayatına bir başka katkı!. Bir gün tekrar görüşürsek tek üzülmeyeceğim nokta kendisiyle tekrar görülecek olmam.