Doktor bul ve randevu al
200 000 doktor ve uzman arasından tercihini yap
Doktor veya uzman bulun
200 000'den fazla doktor ve uzman arasından seçim yapın. Diğer hastaların ve danışanların görüşlerini inceleyin.
Kolaylıkla randevu alın
Size uygun tarih ve saati seçin, bilgilerinizi girin ve onaylayın. Psikolog veya Diyetisyenlerle online görüşün.
Randevuları unutmayın
Randevularınızı sms ve e-posta ile otomatik olarak hatırlatıyoruz.
Randevu oluşturmak ücretsizdir
DoktorTakvimi'nde randevu oluşturmak tamamen ücretsizdir. (Muayene ve konsültasyon ücretlerini öğrenmek için doktorunuza/uzmanınıza başvurun)
En yeni değerlendirmeler
Kenan Tişkaya
Kenan hoca işinin ehli bir doktor olmasının yanında çok iyi bir insandır. Hastalara yaklaşımı ve bilgilendirmesi ayrıntılı anlatması bizi de rahatlatıyor
b....ö -
M. Murtaza Yetiş
Kızımın Murtaza dedesi iyi ki tanıdık sizi , zorlu sürecimizin çözüm mimarı iyi ki doktorumuz var önemlisi de ulaşılabilir doktorumuzun olması.
di...e -
Emin Eren
Emin hocamızla yaklaşık 11 ay önce septoplasti ameliyatı oldum. Süreci çok profesyonel bir şekilde yürüttü, kendisinden çok memnun kaldık. Neredeyse 4 gün içerisinde... Daha fazla
a..... -
Pusta Naghiyeva
Güler yüzlü ve detaylı anlatıma sahip. İşini gayet ciddiye alan bir doktor. Verdiği güven duygusu sayesinde kendisinde doğum yapmayı planlıyorum.
re...r -
Birhat Ökmen
Kendimi rahatça ifade edebildiğim, birşeyleri anlatırken çekincelerim olmadan rahatlıkla anlatabildiğim bir süreç oldu
z....a
Sağlık profesyoneli misiniz? Büyümeye şimdi başlayın!
DoktorTakvimi Pro
Günlük işlerinizi hızlandıran ve hastalarla/danışanlarla iletişiminizi kolaylaştıran araçlarla zamandan tasarruf edin. Hepsi tek bir platformda.
Detaylı Bilgi Edinin
Noa Notes
Manuel not almaya elveda deyin. Sanal Yapay Zekâ Asistanınız görüşmeyi özetlesin, siz ise tamamen hasta veya danışanınıza odaklanın.
Detaylı Bilgi Edinin