Doktor bul ve randevu al
181 000 doktor ve uzman arasından tercihini yap
Doktor veya uzman bulun
181 000'den fazla doktor ve uzman arasından seçim yapın. Diğer hastaların ve danışanların görüşlerini inceleyin.
Kolaylıkla randevu alın
Size uygun tarih ve saati seçin, bilgilerinizi girin ve onaylayın. Psikolog veya Diyetisyenlerle online görüşün.
Randevuları unutmayın
Randevularınızı sms ve e-posta ile otomatik olarak hatırlatıyoruz.
Randevu oluşturmak ücretsizdir
DoktorTakvimi'nde randevu oluşturmak tamamen ücretsizdir. (Muayene ve konsültasyon ücretlerini öğrenmek için doktorunuza/uzmanınıza başvurun)
En yeni değerlendirmeler
Songül Bişgin
Songül hanım tanıştığımız ve sürece başladığımız andan itibaren gerek bilgisi gerek olumlu yaklaşımları ile beni bu süreç için hazırladı ve inancımı pekiştirdi. Görüşmelerimizde... Daha fazla
ay...r -
Yonca Satıcı Gümüş
Kendisi ile İnegöl devlet hastanesinde tanışma fırsatı buldum.iyi ki tanıdım dediğim bir doktor kendileri.kendisinde sezaryen doğum yaptım.adini her gördüğümde kendisine... Daha fazla
de...g -
Bedri Özer
Bedri hoca ile ameliyat tecrübesi yaşadım, memnun kaldım, başarısının daim olmasını dilerim , saygılar.
z..... -
Abdulkadir Narin
Çok neşeli bir hekim enerjisiyle profesyonelliğiyle diş korkumu yenmemde çok yardımcı oldu her şeyi detaylıca anlatarak tedavi sürecimde beni çok rahatlattı. Gerçekten... Daha fazla
na...n -
Suat Büket
Babam yaklaşık 20 yıl önce mitral kapak ameliyatı geçirdi. Aradan geçen uzun zamana rağmen hayatına sağlıklı bir şekilde devam ediyor.
e....n
Sağlık profesyoneli misiniz? Büyümeye şimdi başlayın!
DoktorTakvimi Pro
Günlük işlerinizi hızlandıran ve hastalarla/danışanlarla iletişiminizi kolaylaştıran araçlarla zamandan tasarruf edin. Hepsi tek bir platformda.
Detaylı Bilgi Edinin
Noa Notes
Manuel not almaya elveda deyin. Sanal Yapay Zekâ Asistanınız görüşmeyi özetlesin, siz ise tamamen hasta veya danışanınıza odaklanın.
Detaylı Bilgi Edinin