Dr. Öz 2018 yılında ise Doçent ünvanı almıştır. Fonksiyonel çene ortopedisi, ortognatik cerrahi, şeffaf plaklar özel ilgi alanlarıdır. Birçok ulusal ve uluslar arası yayını ve bildirisi ayrıca kitap bölüm yazarlıkları bulunan Dr ÖZ, Türk Ortodonti Derneği ve Avrupa Ortodonti Derneği üyesidir.
Ekim 2020 de üniversitedeki akademik görevinden ayrılarak kendi özel kliniğinde hasta kabulüne başlamıştır. Dentatakum ağız ve diş sağlığı polikliniği kurucu ortağıdır.
Ortodonti Randevusu
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Doç. Dr. A.Alper Öz
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Doç. Dr. A.Alper Öz
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Doç. Dr. A.Alper Öz
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
mu...k
Çocuğumun diş telleri tedavisini sürdürüyoruz doktorumuz iletişimi o kadar iyi ki diş korkusu olan kızımın tüm tedavisi yapıldı şimdi dişleri tellerle tedavi ediliyor büyük bir güvenle iyi ki siniz Alper Hocam artık kızım tel başına bile tedaviye gelebiliyor
Çift çene cerrahisi için başladığım ortodontik tedavi beklediğimden daha hızlı bir şekilde ilerledi. Doç. Dr. Alper Öz gerekli tüm açıklamaları yapıp her sorum için yardımcı olmaya çalıştı. Titiz ve güvenilir bir doktor.
ba...
Alper Hoca oğlumun ortodontik tedavisini yapıyor. Randevulara keyifle geliyor mutlu dönüyoruz. Hastaya yaklaşımı, sabrı, sorduğunuz her soruları sabırla açıklamaları bizi çok mutlu ediyor. Güvenle sevdiklerinizi emanet edebilirsiniz.
Ortodonti tedavisi alıyorum Alper beyden eli çok hafif sürecim hala devam ediyor kendisi iletişim konusunda da istediğiniz soruya yanıt veriyor. Kendisini iyi ki tanımışım.
si...
Alper beyin yaklaşımı işinin profesyonelliği harika idi kızımın hayatı boyunca ilk diş randevusu idi onu çok güzel aydınlattı anlattı çok güzel hazırladı çok çok memnun kaldım
ş.....
Alper bey iki kızımın da ortodonti tedavisini yaptı. Gerek alanında ki yeteneği ve hakimiyeti gerekse beyefendiliği takdiri hak ediyor. Klinik işinin hakkını veren değerli hekimler ve personel ile yürütülüyor. Teşekkür ederim
de...
Çorum dan giderek ziyaret ettiğimiz doktorumuz çok kibar ve nazik ti tedavi süreci ile ilgili çok güzel bilgilendirildik kendisi ile tedavi sürecimiz başlayacak inşallah tereddüt etmeden herkese tavsiye ederiz gönül rahatlığı ile gidebilirler
m....k
Ortodonti tedavimi başka bir şehirde başka bir doktorla tamamladım. Yalnız pekiştirme sürecim istediğim gibi ilerlemedi. Ben de tavsiye üzerine Alper beyi tercih ettim. Doktorum tedavi sürecini aşama aşama detaylı bir şekilde açıkladı ve bilgi verdi. Özellikle bekleme sorununu asla yaşamadım randevu saatimde alındım. Bir sonraki randevu tarihim benim müsait olduğum bir zaman diliminde belirlendi. Ortam çok temiz ve steril. Çalışanlar çok güler yüzlü ve samimiydi. Tedavim çok iyi bir şekilde ilerliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
na...n
Gayet sıcakkanlı Güler yüzlü sevecen bi ortam teşekkürler ağrısız basit bi şekilde tellerim takıldı tedavi sürecim başladı
rn...
Oğlumun Underbite rahatsızlığı için gittik. Tedavi öncesi bizi çok güzel bilgilendirdi. 5aydır tedavimiz devam ediyor her aşamasında 10 yaşındaki oğlumla güzel bir ileşim kurdu. Oğlum severek doktorun yanına gidiyor. Tedaviniz güzel ilerliyor iyiki size gelmişiz
A. Alper Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Alper Öz, Ortodonti. Size A. Alper Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Ağız Koruyucusu, Ortodontik Tedavi, Kontrol Randevusu.
A. Alper Öz adresi nerede?A. Alper Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet, Adnan Menderes Blv. No:327/3 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Alper Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Alper Öz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda A. Alper Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?A. Alper Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
A. Alper Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Alper Öz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar A. Alper Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, A. Alper Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
A. Alper Öz hangi sigortaları kabul ediyor?A. Alper Öz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.