Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Kampüsü, Adana
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği
2006 yılında Kahramanmaraş Süleymanlı Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Hekim olarak mecburi hizmetini tamamladı.
2008 Yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği’nde asistan olarak çalışmaya başladı, 2013 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesi’nde 2013-2016 yılları arasında Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği’nde çalışmaya başladı.
2017 yılı içerisinde üç ay süre ile İstanbul Florance Nightingale Hastanesi’ nde Karaciğer Nakli ve Hepatopankreatobiliyer Cerrahi Departmanı’nda çalıştı. 2018 yılı içerisinde üç ay süre ile İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü’nde çalıştı. Yardımcı Doçent ünvanını 2018 yılında aldı . Halen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Başta Safra kesesi, Safra yolu , Karaciğer ,Pankreas hastalıkları olmak üzere Fıtık, Meme,Tiroid ve Endokrin Cerrahisi ,Mide ve Kolon rahatsızlıkları ile ilgili ameliyatları uygulamaktadır.
me...e
Gökhan Hoca ya babam için gittik karaciğerde köpek kisti olduğunu öğrendik. Gökhan hocam tüm tetkikleri yaptırdı detaylı bilgilendirdi. Güler yüzlü ilgili bir doktor.
se...
Gökhan hocamla 2 ay önce tanışma fırsatım oldu ve fıtık amelıyatımı başarılı bir şekilde gerceklestırdı. İnsanlığı ve bilgisi ile gerçekten tam bir hekim. İlgisi mükemmel ve kafamdakı soruları o kadar güzel cevapladı ki amelıyat öncesi ve sonrası içimi çok rahatlattı. İyi ki tanımısım hocamı.Allah ona sağlık versin nice hastalara şifa olsun inşallah mükemmel bir doktor var ol hocam
i̇...a
Hocamın gerek insanlığı gerek hekimliği bizi çok etkiledi annemin zorlu fıtık ve bağırsak ameliyatı öncesi bize ameliyatı tane tane anlatarak bizi çok rahatlattı ameliyatımızı olduktan sonra gerek ilgisi ve alakası bizi çok mutlu etti Allah işini gücünü rast getirsin
Kist şikayetiyle ulaştım Gökhan Bey'e. Ameliyat oldum. 2 kez operasyon geçirdim ve çok memnun kaldım. Gökhan Bey hastasıyla dörtdörtlük ilgilenen bir doktor. Her zaman çok detaylı bilgilendirme sağladı. Hastanede yatarken bayram günü bile ziyarete geldi. İlgilendi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir hekim.
Meme kanseri sebebiyle ulaştım Gökhan Bey'e. Daha öncede ismini çevremden çok duyuyordum. Bizimle çok güzel ilgilendi. Bir doktordan beklediğimizden daha fazlasıydı. Hastayla iletişimi çok güzel. Pet çekimi yapıldı. Sonuçlar hakkında detaylı bilgilendirme sağladı. Benimde çok hassas olduğum bir dönemdi. Hasta psikolojisinden anlayarak yaklaştı. Gerekli yönlendirmeleri yaptı. İnsani yönü çok kuvvetli. Çok çok memnun kaldım.
a ...g
Doktorluğu kadar insanlığı da müthiş… tecrübe ve donanımı bilgisi insana güven veriyor. Eşimin safra kesesi ameliyatında gerek ameliyat öncesi gerek sonrasında bizleri rahatlattı süreç sorunsuz geçti gökhan hocaya rastlamışsanız süreci onun tecrübesine bırakın
sa...n
Temmuz ayında eşimin fistul ameliyatini cok basarıli bir sekilde yapmistır kendisine çok teşekkür ediyoruz .Emin ellerde oldugumuzu düsunuyorum...
a....a
Ağustos ayında Karın boşluğumda 40cm boyutunda yaklaşık 8. 9 kilo civarında olan tümörü başarılı bir ameliyat gerçekleştirerek, beni eski sağlığıma kavuşturduğu için doktoruma çok teşekkür ederim.Candan,samimi yaklaşımı ile de çok mütavazi bir insan.Başarılarının devamını diliyorum
er...
Adana Kozan'da safra kesesi ameliyatına girdim. Safra kesem büzüşmüş ve karaciğerime yapışmış. Kozan'da bu ameliyat yapılamadı ve dikişlerim iyileştikten sonra Gökhan Sarıtaş hocama gittim. Kendisi çok nezaketli ve randevu sırasında ilgisi çok mükemmeldi. Çok zor olan ameliyatımı yaptı. Çok şükür iyiyim çok memnunum. Gökhan Bey'i rahatlıkla önerebilirim. Her şeyiyle mükemmel bir doktor. Sıcakkanlı ve güler yüzlü. Hastayla ilgilenmesi harika. Alanında çok başarılı bir doktor. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin sayılarını çoğaltsın inşallah. Gökhan Bey'in yeri bende hep ayrı kalacak. Gökhan Sarıtaş ve ekibine teşekkür ederim.
a....k
Bende kitle tespit edildiğinde Gökhan Hoca'yla görüştük, bir süre hastanede yattım, eksik kalan tahlillerim yapıldı, patoloji sonucum çıktı, sonuca göre tedavimin yapılması için onkolojiye yönlendirildim, 7-8 ay burada tedavi gördükten sonra Gökhan Bey tarafından kitlem alındı. Rahatlatıcı bir tavrı vardı, hastayı rahatlatıyordu, ben bu süreçte çok doktor gördüm, fakat Gökhan Bey'le görüştükten sonra ameliyatımın da başarılı geçtiğine emindim ve öyle de oldu, gayet memnunum, kayınvalidemde de bir rahatsızlık çıktı, Gökhan Hoca'ma götürdüm, yakın zamanda safra kesesi ameliyatı olacak.
A.Gökhan Sarıtaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A.Gökhan Sarıtaş, Genel Cerrahi. Size A.Gökhan Sarıtaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
A.Gökhan Sarıtaş adresi nerede?A.Gökhan Sarıtaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Kampüsü Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan A.Gökhan Sarıtaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A.Gökhan Sarıtaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
A.Gökhan Sarıtaş hangi dilleri konuşuyor?A.Gökhan Sarıtaş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
A.Gökhan Sarıtaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A.Gökhan Sarıtaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar A.Gökhan Sarıtaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, A.Gökhan Sarıtaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar