Armağan mah, Merih sok, No:1 Kat :2, Meram, Konya

Ağız Koruyucusu

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Diastema Kapama

Ahmet Kubilay Eroğlu

A.Kubilay Eroğlu 1986 yılında Konya’da doğmuştur. 2005 yılında Lisans eğitimine Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başlamış,2011 yılında mezun olmuştur. 2013 yılında ise Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başlayan A.Kubilay Eroğlu 2018 yılı şubat ayında ise aynı bölümden mezun olarak ortodonti uzmanı ünvanını almıştır. A.Kubilay Eroğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Röportaj

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Randevu

Seffaf plak icin gittim. Kubilay hoca sureci ayrintili bir sekilde anlatti, alternatif bir tedavi istedigim icin alaninda uzman baska bir hekime yonlendirdi. Iki hoca da kendi dislerimi korumam gerektigi hakkinda gorus bildirdi. Iki ayri gunde planlanan gorusmelerde tedavileri detayli bir sekilde anlatmalari, onceligi dis kaybi olmamasi çabalari ahlaki ve is etigine saygilari takdire şayan.

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Ortodontik Tedavi

Tedavimin başından sonuna kadar bütün yapılan ortodontik işlemlerimi özen ve titizlikle gerçekleştirdi. Kubilay Bey'in güler yüzü ve ilgisi mükkemeldi. Gönül rahatlığıyla tercih edilebileceği bir kliniktir. Bana harika bir gülüş sağladılar.

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Diş Teli Tedavisi

Kızımın diş teli tedavi sürecinde tanıdım Kubilay hocayı iyiki tanımışım.herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor.işinde oldukça uzman.

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Ortodontik Tedavi

Kubilay Bey ile tedaviye 30 yaşimda başladım. Keşke çok daha erken tel kullansaymışım diyorum. Uzun süren ama "mükemmel gülüşler" kazandiran bir süreç geçirdik. Sonuçtan çok memnunum. Mucize gibi gercekten :)

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Diş Teli Tedavisi

Suan diş teli tedavisi götürüyorum Kubilay beyin ilgisi alakası o kadar güzel ki kendisinden çok memnum.

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Ortodontik Tedavi

29 yasına kadar gülmenin ne oldugunu hissedememiş biri olarak yolum Kubilay beyle kesişti. Süreci itina ile sürdürüp, son derece ilgili , işini layıkıyla yapan,hataya yer vermeyen bir doktor. Kubilay beyin hastaları cok sanslı gercekten. Samimi, temiz , nezih bi ortam. Ortodontik tedavimi Kubilay beyle baslayıp bitirdigim için cok mutluyum . 29 yıllık somurtma esaretinden kurtuldum. Hayat güzel gülücüklerle daha guzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum .

Ş
Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Diş Teli Tedavisi

Kubilay hocamla beraber 3 yıla yakın bir süre diş teli tedavimi oldum. Kendisinde çok memnun kaldım. Mesleğinde çok başarılı bir doktor. İşini severek ve profesyonel bir şekilde yapıyor. İyi niyetli, hastalarına her şeyi detaylı bir şekilde uzun uzun anlatıyor. Diş teli tedavisi olmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Çok anlayışlı işini bilen insanların olduğu yere mutlu giderek mutlu çıkıyorum.Şeffaf plak tedavim devam ediyor bu sürece kadar çok iyi sonuç aldım.

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Diş Teli Tedavisi

Ortodontik tedavi düşünen herkesin aklında başlamadan önce bir takım sorular oluyor ve ilk muayene önyargılar nedeniyle ertelenebiliyor, ben tedavim başladıktan sonra keşke daha önce başvursaydım diye düşündüm.ilk muayeneden itibaren diş yapınıza hangi tedavi yöntemlerinin uygun olabileceğinin, tedavi sürecinde ne tür bir yol izleneceğinin, neler yaşanabileceğinin detaylı açıklaması yapıldıktan sonra süreç başlamış oluyor, tedavim boyunca sorularıma cevap bulabildiğim, ekip olarak çok sistematik çalışıldığını gördüğüm bir deneyim oldu benim için. Zaten kaygılı olunan tedavi sürecinde her anlamda destek görüyorsunuz tedavim bitti ancak daha kontrol muayenelerinin olacağı da söylendi, kendi adıma çok ilgilenilen nezih ve dişlerinizi güvenle emanet edeceğiniz bir klinik olduğunu söyleyebilirim

Konum: Ahmet Kubilay Eroğlu Diş Teli Tedavisi

Çocukluğumdan beri süre gelen diş problemleri yaşıyordum.Diş doktoru arkadaşımın şiddetli tavsiyeleri ile Sayın Kubilay Hocamız ile tanıştım.
Yaklaşık 4 yıl önce Tıp Fakültesinde okurken başlayan Diş Teli tedavim Ortodonti Uzmanı Dr.Kubilay Eroğlu tarafından bugün tamamlandı .Sadece dişlerimi düzeltmek ile kalmayıp çene kemiğinde ki sorunu da düzeltti.Eski fotoğraflarım ile karşılaştırınca inanılmaz değişimi daha iyi görünüyorum.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır. Umarım ileride ben de kendisi gibi etik değerlere sahip,başarılı bir doktor olurum.
Saygılarımla