T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
20'lik Diş Çekimi
Mesut Bekki Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. A. Mesut Bekki adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
A. Mesut Bekki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Mesut Bekki, Diş Hekimi. Size A. Mesut Bekki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları.
A. Mesut Bekki adresi nerede?A. Mesut Bekki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkezefendi Mah. 3916 Sok. No:52/2 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Mesut Bekki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Mesut Bekki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
A. Mesut Bekki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Mesut Bekki bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan A. Mesut Bekki ile iletişime geçmenizi öneririz.
A. Mesut Bekki hangi sigortaları kabul ediyor?A. Mesut Bekki tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Vakıfbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.