Kavaklıdere, Tunalı Hilmi Cd. No:88/114, 06680, Çankaya
Özgür Koldaş Muayenehanesi
Dr. A. Özgür KOLDAŞ,
1970 Hatay doğumludur.
İlk, Orta ve Lise Eğitimlerini Hatay’da,
Tıp Fakültesi ve Üst Eğitimlerini; Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.
Bunun yanısıra;
İtalya ve Fransa’da Medikal Estetik ve Kozmetoloji,
Gazi Üniversitesinde Genel Akupunktur,
Almanya'da Neuraltherapi ve Ağrı Akupunkturu,
Fransa'da Mikrocerrahi ve FUT yöntemi ile Saç Ekimi,
Almanya'da FUE yöntemi ile Saç Ekim,
İsviçre'de DHI yöntemi ile Saç Ekimi Eğitimleri almıştır.
Bunun yanı sıra, yurt içi ve yurt dışı birçok eğitim ve seminer faaliyetlerine katılmaktadır,
1970 Hatay doğumludur.
İlk, Orta ve Lise Eğitimlerini Hatay’da,
Bunun yanısıra;
İtalya ve Fransa’da Medikal Estetik ve Kozmetoloji,
Gazi Üniversitesinde Genel Akupunktur,
Almanya'da Neuraltherapi ve Ağrı Akupunkturu,
Fransa'da Mikrocerrahi ve FUT yöntemi ile Saç Ekimi,
Almanya'da FUE yöntemi ile Saç Ekim,
İsviçre'de DHI yöntemi ile Saç Ekimi Eğitimleri almıştır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. A. Özgür Koldaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
A. Özgür Koldaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Özgür Koldaş, Akupunktur, Sertifikalı Medikal Estetik. Size A. Özgür Koldaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
A. Özgür Koldaş adresi nerede?A. Özgür Koldaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere, Tunalı Hilmi Cd. No:88/114, 06680 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Özgür Koldaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Özgür Koldaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda A. Özgür Koldaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?A. Özgür Koldaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
A. Özgür Koldaş hangi dilleri konuşuyor?A. Özgür Koldaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
A. Özgür Koldaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Özgür Koldaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan A. Özgür Koldaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar