Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Şeker Hastalığı Ameliyatı
Şeker Hastalığında Şeker Takibi
Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi
SELÇUK UZUN OBEZİTE KLİNİK
Şeker ameliyatımı Selçuk Bey yaptı. İlgisinden, bilgisinden ve yapılan ameliyattan memnun kaldım. Kendisi bu süreçte gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Sorduğum soruları cevaplandırdı. Diyetisyen olarakda yönlendirme sağladı. Çok memnunum.
Aşırı kilom için adını da birçok yerde duyduğum doktor Selçuk Bey'e başvurdum. Kendisiyle başarılı bir operasyon süreci içerisinde bu sürecimi ilerletmeyi başardım ve çok da memnun kaldım. Sağolsun çok ilgili bir hekim, hiç sorun yaşamadım sayesinde. Ameliyattan sonra da Allah razı olsun gereken ilgiyi gösterdi ve kontrol takip sürecimi başarıyla ilerletti.
u.....
Allah razı olsun Selçuk Hoca'dan. Herşeyimizle ilgilendi çok iyi bir insan sağolsun. Fazla kilolarımla ilgili bir operasyon geçirmiştim kendisiyle ve bu süreçten de son derece memnun kaldığımı söyleyebilirim. Yani 10 üzerinden bir puanlama yapılacak olsa kendisine 10 puan verirdim öyle söyleyeyim.
Kendisi muhteşem bir doktor, ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ediyorum hocamızı. Hem güleryüzlü hem profesyonel bir hekim. Hastalarıyla bir o kadar ilgili de. Ben kilo fazlalığım için gitmiştim operasyonu da aynı zamanda hoca gerçekleştirdi ve gerçekten çok memnun kaldım.
fe...u
1 ay önce ameliyat oldum ve artık daha farklı yaşıyorum güler yüzlü ekibiyle selçuk hoca süreç boyunca da çok yardımcı oldu şimdiye kadar 20 kilo verdim ve ameliyat öncesi sonrası hiç bir komplikasyon yaşamadım hayatını değiştirmeye karar verenlere önerim selçuk hocadır kafanızı karıştırmanıza gerek yok
si....
Tüp mide ameliyatı hakkında bilgi almak için gittim. Tüm soru işaretlerimi endişelerimi giderdi. Çok kibar ve nazik karşılandım. Ilgisi için çok teşekkür ediyorum
se....
Hayırlısı diyip selçuk hocamla başladığım bu yolda hayırlısıyla ameliyatımı oldum çok şükür. Önce Allah’a olan inancım sonra da Selçuk hocamın uğurlu ellerine emanet ettim kendimi. Ve şuan da çok şükür mutluyum selçuk bey sayesinde. Çok telaşeli ve sabırsız biriyimdir ama selçuk hocamın güler yüzü bu işi güzel sonuçlara bağladı sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım selçuk hocama. İyiki varsın tüp midem :))
Hem insanlığıyla hem de mesleğiyle alakalı çok memnunum.Şeker sıkıntımın yüzde doksan dokuzunu kurtardım. Selçuk Bey sağolsun. Çok memnunum herşeyiyle. İnsanlığı,hoşgörüsü bile tedavi ediyor insanı.Şeker ile ilgili ameliyat oldum. Şu an ne şeker ilacı ne de insülin kullanıyorum.Şu an çok rahatım.Ben insanlara hep tavsiye ediyorum kendisini.Harika bir insan. Dünya durdukça kendisi de dursun. Allah herşeyi gönlüne göre versin.
i̇....
Selçuk Bey obezite cerrahisi ve metabolik cerrahi konusunda bayağı etkili, hasta sayısının çok olduğu bir doktorumuz.Daha önce ameliyat olan insanların yorumlarına baktım. Benim de diyabet sorunum vardı. Ameliyat oldum ve gayet şu an sağlıklıyım.Doktorumuzun yakın ilgisinden, hastane personelinin bize gösterdiği ilgiden memnun kaldık.Bize çok yakın ilgi gösterdiler.Ameliyatımız başarılı oldu.Ameliyattan on gün sonra ilaçlarımı almaz oldum.Diyabet sorunumuz çözüldü.Dört ay sonrada ideal kilomda olacağım. Bu kiloma ulaşmak için de yolu yarıladım.Biz bu bölgedeki diyabet sorunu yaşayan insanlarımıza Selçuk Bey'i öneriyoruz.Konusuna hakim bir insan.Ameliyat öncesi bilgilendirmesi,nasıl bir hedefe ulaşacağımıza dair bizi bilgilendirmesi güzeldi. Biz de inanıyoruz kendisine.Onu bekleyen hasta sayısını gördüğüm zaman güven oluşmuştu zaten bizde.Selçuk Bey'e ameliyat olan bir insanı gördük, onun sokakta yürüyüşünü de gördük mutlu olduk.Olumsuz bir durumla karşılaşmadık.Çok memnun kaldık kendisinden.
Ben doktorumuzu bilmiyordum.Çalışmış olduğu hastaneye güveniyordum. İlk görüşmeye gittim, tüp mide ameliyatı için görüştüm. Çok güven verdi bana. Pozitif konuştu. Nasıl bir işlemden geçeceğimi, neler olacağını detaylı bir şekilde anlattı. Pürüzsüz bir şekilde girdim ameliyata. Ameliyattan çıktığımda ilgilendi. Ameliyat sonrasındaki süreçte beni yalnız bırakmadı. Eve döndüğümde de her zaman anında geri dönüş yaptı.Bir daha ameliyatlık durum olursa kendisini tercih edeceğim çünkü hiç başımdan tüp mide ameliyatı olmuş gibi birşey geçmedi.Kesinlikle ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.
A. Selçuk Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Selçuk Uzun, Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi. Size A. Selçuk Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Metabolik Cerrahi, Kontrol Randevusu, Şeker Hastalığı Ameliyatı, Metabolik Sendrom Tedavisi, Şeker Hastalığında Şeker Takibi, Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi, Obezite Cerrahisi, Kasık Fıtığı Cerrahisi, Laparoskopik Kasık Fıtığı Ameliyatı.
A. Selçuk Uzun adresi nerede?A. Selçuk Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mah.61025 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok kat 5 no 32 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Selçuk Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Selçuk Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda A. Selçuk Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?A. Selçuk Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
A. Selçuk Uzun hangi dilleri konuşuyor?A. Selçuk Uzun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
A. Selçuk Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Selçuk Uzun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar A. Selçuk Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, A. Selçuk Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
A. Selçuk Uzun hangi sigortaları kabul ediyor?A. Selçuk Uzun, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce A. Selçuk Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar