Abdominal Ultrasonografi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi) +12 daha fazla
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Sanal Kolonoskopi
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Çocuk Gelişim Testi
se...a
13 Nisan 2017 -Sevil hn ile kızımızın erken ergenlik tanısı ile tanıştık.tahlil süresi boyunca çok ilgili hoşgörülü biriydi.fakat bugun Kızımın test sonucunu öğrenmeye gittik ve dün akşamdan başlayan karın krapları ve mide bulantısı şikayetlerini dile getirdik .ne yazık kı kızımızın yüzüne dahi bakmadı başka bir çoçuk dr .una gösterin dedi.kızımı o halde 4 hasta sürecinde bekletmiş oldum.daha hassas ve duyarlı olunmasını beklerdim..
a...
Kanuni sultan süleyman ve öncesi yeni mahalle kadın doğum hastanesinden doktorumuz olan Sayın ALİYE SEVİL SARIKAYA HOCAMIZA özel hastane hayatında kolaylıklar dileriz.
he...i
bebeğimin doktoru ama şuan onun yardımına ihtiyacım var kızım doğuştan troit hastası şuan 16 aylık ama doktorumuz çıkmış ona ulaşmak istiyorum şuan kızımın sağlığı iyi değil kanunide doktor yok randevu vermiyorlar acill yardımlarını bekliyorum şu an kızımın troit sonuçları 14.350 nerden ulaşabilirim
A. Sevil Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Sevil Sarıkaya, Çocuk Endokrinolojisi. Size A. Sevil Sarıkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Sanal Kolonoskopi, Tiroid Kan Testleri, Hemaferez, Karaciğer Kan Testleri, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Adrenalektomi, Subkütan Enjeksiyon.
A. Sevil Sarıkaya adresi nerede?A. Sevil Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Asfaltı No: 2 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Sevil Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Sevil Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda A. Sevil Sarıkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?A. Sevil Sarıkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
A. Sevil Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Sevil Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan A. Sevil Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar A. Sevil Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, A. Sevil Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
A. Sevil Sarıkaya hangi sigortaları kabul ediyor?A. Sevil Sarıkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Bağcılar Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Beşiktaş Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Tuzla Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Daha fazla (8)Bahçelievler Gelişim Bozuklukları
Bahçelievler Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Bahçelievler Şişmanlık (Obezite)
Bahçelievler Solunum yolu enfeksiyonları