Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
El Cerrahisi
Göz Kapağı Estetiği
Jinekomasti
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kol Germe (Brachioplasty)
Mikrocerrahi
Rinoplasti
Vaser Liposuction
a....a
Tam 1 yıl önce burun ameliyati oldum. Karar verme sürecim çok sancılı oldu.
Dr Abbas hocamla bu konu hakkında ilk görüşmede bütün kaygılarım gitti diyebilirim. Kendisi güler yüzlü, ilgili ve yaptığı işe değer veren bir doktor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bütün sorularıma gerek telefonda gerekse yüzyüze içim rahatlayacak şekilde cevaplar verdi. İşini çok severek ve hakkıyla yapan gerçek bir doktor. Ben çok memnun kaldım. İyi ki varsınız..
ra...y
Dr Abbas Bey’i aynadan el parmağımın kesilip alt doku kopmasından dolayı Başkent H Aci e gelerek ilk müdahaleyi yapması ve dokuyu dikmesiyle tanıdım, o an içinde bulunduğum durum itibariyle hem medikal bilgisi, hem detaylı bilgi vererek süreci aktarması, hem de şefkatli davranarak durumu değerlendirmesinden dolayı çok memnun kaldım, şu an tedavim bölümde devam ediyor, hocam iyi ki sizi tanıdım, Dr Abbas Bey’e denk gelen hastalar çok şanslı
me...e
Annem için yapmış olduğunuz titiz ve dikkatli muayene sonucunda, elinde çıkan yaranın şeker hastalığından kaynaklanabileceğini hemen fark etmeniz ve sonrasında doğru teşhis ve tedavi sürecini başarılı bir şekilde yönetmenizden dolayı minnettarız.
Sayenizde annem, süreci son derece rahat bir şekilde atlattı ve sağlığına hızla kavuştu. Gösterdiğiniz ilgi, özen ve profesyonellik takdire değer. Sadece bir doktor değil, aynı zamanda hastalarının iyiliğini her şeyin önüne koyan bir sağlık profesyoneli olduğunuzu tüm içtenliğimle ifade etmek isterim.
Sizin gibi bir doktoru tanıdığımız ve tavsiye edebileceğimiz için çok şanslıyız.
Sizin ve değerli ekibinizin başarılarının devamını diler, her zaman sevdiklerimizin sağlığını emanet edebileceğimiz bir hekim olarak kalmanızı temenni ederiz.
Saygılarımızla
m....b
Abbas hocama jinekomasti 2.evre ameliyatı oldum.Ameliyatın ilk gününden aylar sonrası bütün süreçte asla ilgisini aksatmadı.Sorunsuz bir ameliyat geçirdim ve minimal düzeyde ödem oldu ve şu an beyaz tişörtleri utanmadan rahatça giyebiliyorum.Önceki yorumlarda biri, Abbas hocanın bir tık üstünün Allah olduğunu söylemişti cidden öyleymiş.İyiki varsınız Abbas Hocam.
se...
Burun ameliyatımı gerçekleştiren hocama ilgisi alakası güler yüzü harika bir insan hocam sizi tanıdığıma çok memnun oldum hastane deneyimim olumlu idi
f....s
Dr. Abbas Bey'e gözaltı dolgusu yaptırdım gerek işlem öncesi açıklamaları gerekse işlem sonrası ilgisi ve takibi için kendisine çok teşekkür ederim. Doğru ellere teslim olduğum için sonuçtan çok memnun kaldım. Hocamı herkese tavsiye ederek başarılarının devamını dilerim.
me...
Bir sene önce kaş kaldırma işlemi yaptırdım gerçekten harika oldu şişme morarma gibi şeyler olmadı Abbas beye tekrardan teşekkür ederim iyiki var
em...
Sevgili Abbas hocam ile geçen sene geçirdiğim kaza sonucunda tanıştık. Kendisi burun ameliyatımın ilk noktasından son anına kadar ilgilendi ve bilgilendirme yaptı. Ameliyat günü yaşamış olduğum panik hocamın tatlı dili ve tebessümü ile çok kolay geçti. Hem estetik açıdan hem de nefes alma açısından yaşamış olduğum sıkıntım bir çırpıda geçti ülkemizde böyle hocalarımızın olması bizler için gurur kaynağı. Teşekkürler Abbas hocam
b....a
Çok ilgili bir doktor, tedavi sürecinde ve operasyon sürecinde çok da yardımcı oldu, kendisine ben aldırma işlemi yaptırdım, kendisini her zaman muayene olmak isteyene öneririm, süreçte en beğendiğim yönleri olabilecek tüm komplikasyonları bana anlatması oldu, bu sayede ben böyle bir durum yaşadığımda panik olmadım, son derece açıklayıcı davrandı ve çok güler yüzlüydü, tedavim sonlandı.
a....p
Kendisine dudak dolgusu işlemi yaptırdım, gayet iyiydi, bir sıkıntım olmadı,tedavim sonlandı, sonuçtan memnunum, doktorumuzun kendisi de süreçte çok ilgiliydi ve kibar davrandı, genel anlamıyla kendisinden memnun kaldım.
Abbas Albayati isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abbas Albayati, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Abbas Albayati tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Burun Estetiği, Rinoplasti, Meme Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Dikleştirme, Kulak Estetiği, Liposakşın, Botox Uygulaması.
Abbas Albayati adresi nerede?Abbas Albayati şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abbas Albayati isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abbas Albayati online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abbas Albayati isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abbas Albayati, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abbas Albayati hangi dilleri konuşuyor?Abbas Albayati ile Arapça, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Abbas Albayati isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abbas Albayati bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abbas Albayati ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abbas Albayati hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Abbas Albayati hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abbas Albayati hangi sigortaları kabul ediyor?Abbas Albayati tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra