se...a
10 yıldır kontrollerimi yaptırırdım, ilk kez bu kadar ilgili bir hocayla karşılaşıyorum. Tiroid hastasıyken hocam medüller kanserim olduğunu buldu ve ultrasonlar biyopsilerle dolu bir süreç vardı önümde. Hocam bu süreci çok ama çok hızlandırdı, kardeşim olsa bu kadar olur... Kendisi sayesinde 1 ay içinde işleme hazır hale geldim, dün de ameliyatımı oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum, Allah iyi ki karşıma çıkarmış
s....y
Yıllardır hipertiroid rahatsızlığım var. Tesadüf eseri kendine denk geldim. Çok ilgili ve efendi bir insan. Vermiş olduğu hizmet harika. Tek sorun Amca diyerek hitap etmesi ;-)
z....o
Ben kronik hastayım. Şeker, troid, tansiyon hastasıyım. Kendisinden tesadüfen randevu aldım. Her rahatsızlığımı tek tek not etti. Diğer gidişimde bunlar üstünden konuştuk. İstemleri ne nir eksik ne nir fazlaydı. Tek sorun pandemi nöbetleri nedeniyle 3 ay randevu alamadım. Ama randevu alır almaz yine hocama gideceğim.
Çok ilgili, çok kibar,. Böyle doktora teşekkür edilir.Eksik olmasın.
c.....
Tiroid tedavim icin 3 yildir kendisine gidiyorum. İnanilmaz detayci bir doktor ve ben kendisine cok guveniyorum. Gebelik sekerini de kendisi takip etti. Seker ve tiroid icin baska bir doktora gitmem.
Abbas Ali Tam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abbas Ali Tam, İç Hastalıkları.
Abbas Ali Tam adresi nerede?Abbas Ali Tam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oğuzlar M.Ceyhunatıfkansu Cad.No:4 İlhami Soysal Sok.Balgat Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abbas Ali Tam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abbas Ali Tam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abbas Ali Tam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abbas Ali Tam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abbas Ali Tam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abbas Ali Tam hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abbas Ali Tam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları